Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δασκάλων Πιερίας. Δάσκαλοι Πιερίας – Δάσκαλοι Τρικάλων στο γήπεδο του Θερμαϊκού Κορινού.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΧΡΥΣΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ (4ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ (ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)

Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ LET’S DO IT GREECE 2018

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή της Ποδηλατικής Από-Δρασης στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική εκστρατεία Let’s do it Greece 2018.
Την Κυριακή 29 Απριλίου, ημέρα κορύφωσης των δράσεων της καμπάνιας, μέλη και φίλοι του συλλόγου ποδηλάτησαν μέχρι το παραλιακό μέτωπο της Πιερίας...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) καλεί τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα Εθελοντών του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018, να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2018

Εμείς οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι πολίτες της Πιερίας που πήραμε μέρος στην Πρωτομαγιάτικη αγωνιστική απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης εγκρίνουμε το παρακάτω ψήφισμα:

62η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

«Αφήστε με να ζήσω!»

«Αφήστε με να ζήσω!»: ΗΜΕΡΙΔΑ υπέρ της ζωής και εναντίον των εκτρώσεων. 6 Μαΐου 2018, Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Το νέο κίνημα «Αφήστε με να ζήσω!», το οποίο εδώ και καιρό έχει αγκαλιαστεί από Φορείς, Σωματεία και γενικότερα απ’ όσους σέβονται το θαύμα της ζωής του εμβρύου, από τη σύλληψή του, οργανώνει Ημερίδα, με θέμα την προστασία του αγέννητου παιδιού.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά 2018

Τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του ‘36 στη Θεσσαλονίκη, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, την 1η Μάη του ‘44, όλους τους αλύγιστους της ταξικής πάλης που έδωσαν και τη ζωή τους για το δίκιο της τάξης τους, για να ανατραπεί το σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

305 – Ο Διοκλητιανός και ο Μαξιμιανός παραιτούνται από Ρωμαίοι αυτοκράτορες.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΙΣΙΔΩΡΑ
ΤΑΜΑΡΑ
ΑΚΑΚΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 1η Μαΐου 2018.