Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Οι μικροί Δειπνοσοφιστές

Η Γιορτή της Μητέρας κοντεύει (αν και πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε μέρα είναι γιορτή) οι Μικροί Δειπνοσοφιστές θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν με διαδραστικό τρόπο ένα πήλινο λουλούδι με γλαστρούλα, κάρτα ευχών και Vegan Πάστα Φλώρα.

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλεί σε ποδηλατοβόλτα και καθαρισμό - Let's do it Greece 2018

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία "Let's Do It Greece 2018".

Με μια όμορφη γιορτή έκλεισε τη χρονιά η ακαδημία του ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ

Χαρά , ενθουσιασμός, παιχνίδι , ευχές , εικόνες μεγάλης παρέας , αλλά και συναισθήματα λύπης για την όμορφη χρονιά που τελείωσε γρήγορα , ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά συναισθήματα που...

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συζητά με τους νέους για τις προκλήσεις και την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου

Με επιτυχία και τη συμμετοχή 500 μαθητών Λυκείου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Νέοι και Διαδίκτυο», το πρωί της Πέμπτης 26 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».

Υπέρ του περιορισμού των νεονικοτινοειδών ψήφισε η χώρα μας.


Υπέρ της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία προβλέπει τον περαιτέρω περιορισμό της χρήσης των νεονικοτινοειδών, ψήφισε η χώρα μας κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε. Έτσι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τα νεονικοτινοειδή έχει ως εξής: 

Από σήμερα οι καταβολή των συντάξεων Μαΐου 2018

Το Δημόσιο το ΙΚΑ, το ΝΑΤ, το ΚΕΑΝ και τα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας πληρώνουν σήμερα τις συντάξεις.

4ο Υπαίθριο παζάρι αύριο Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Απριλίου, για την ενίσχυση του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας

Το 4ο υπαίθριο παζάρι για πρώτη φορά δεν θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης αλλά στα γραφεία του συλλόγου Διαβητικών, που βρίσκονται στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 27 στον 1ο όροφο (πίσω από την πρώην κλινική του Βελίκη).

Η Έλενα Ράπτη παρουσίασε στην Κατερίνη το "Μυστικό της Νίκης". (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Στην Κατερίνη βρέθηκε η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη όπου και παρουσίασε το "Μυστικό της Νίκης" ένα dvd στα πλαίσια της καμπάνιας "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ" του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Μην ξεχάσετε την εκδήλωση για το ελληνικό μέλι!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας φιλοξενεί τον καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θρασυβούλου, έναν από τους πλέον ειδικούς επιστήμονες στον τομέα της Μελισσοκομίας.

Όταν τα σχολεία "παράγουν" πολιτισμό και προσφέρουν γνώσεις και ιστορία στα παιδιά μας. - Αφιέρωμα στην εκπαιδευτική επίσκεψη του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης στα Ιωάννινα. (Φωτογραφίες)

Όμορφες εικόνες, γνώσεις, πολιτισμός και ιστορία ήταν μερικά από αυτά που θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στο μυαλό και την ψυχή των μαθητών και μαθητριών του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, από την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στα Ιωάννινα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 18/04/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 28/04/2018 ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ


Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει ότι στο χρονικό διάστημα από 18/04/2018 έως και 28/04/2018 θα πραγματοποιηθούν εναέριες ρίψεις εμβολίων - δολωμάτων κατά της λύσσας των αλεπούδων στις περιοχές:

Εξιχνίαση κλοπής στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου - Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

Η Διοίκηση του Σωματείου μας, καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους Συνταξιούχους του Νομού Πιερίας την Τρίτη 1η Μάη στην Απεργιακή Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 10:30 το πρωί, για να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ:

Ο ΣΕΠΕ οργανώνει εργαστήρι με θέμα: «Παιδαγωγικός σχεδιασμός του σχολικού χώρου»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας (Σ.Ε.Π.Ε.) στο πλαίσιο των δράσεών του οργανώνει εργαστήριο τριών (3) ωρών με τίτλο: «Παιδαγωγικός σχεδιασμός του σχολικού χώρου». Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου για το ζήτημα του σχολικού χώρου.

Το ΣΔΕ στην ανθοκομική έκθεση «κοίταξε, άγγιξε, μύρισε»

Οι εκπαιδευόμενοι/ες του Α΄κύκλου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης επισκέφθηκαν την έκθεση ανθοκομικής, που διοργανώνεται στην καρδιά της Άνοιξης, από την Ομάδα Εθελοντικής Δράσεις στον παλιό καπνικό σταθμό Κατερίνης.

Ξενάγηση εκπαιδευτικών Σατσεκ Σερβίας στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

Εκπαιδευτικοί του Τεχνικού Σχολείου Σατσεκ Σερβίας, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του Λυκείου Λιτοχώρου επισκέφθηκαν το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου και ξεναγήθηκαν στα εκθέματα από τον Πρόεδρο κύριο Τριανταφύλλου Ιωάννη.


58η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών σιδηροδέσμιων στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

395 – Ο αυτοκράτορας Αρκάδιος παντρεύεται την Αιλία Ευδοξία, κόρη του Φράγκου στρατηγού Φλάβιου Βαύδου, η οποία γίνεται μία από τις πιο ισχυρές Βυζαντινές αυτοκράτειρες της ύστερης αρχαιότητας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 27 Απριλίου 2018