Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ευχετήριο μήνυμα για το Πάσχα της Βουλεύτριας ΣΥ.ΡΙΖ.Α νομού Πιερίας Ελισσάβετ(Μπέττυ)Σκούφα.

Ευχές για το Πάσχα από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟΣΗΜΟ ΣΕ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ

Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΣΗΜΟΥ ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΕ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ 4/04/2018 ΜΕΧΡΙ 20/04/2018, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ  "ΟΛΥΜΠΟΣ" ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Αναφορά για τους συμβασιούχους εργαζομένους στους Δήμους από το ΚΚΕ

ΑΝΑΦΟΡΑ Για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

Οι βουλευτές Χρήστος Κατσώτης, Σάκης Βαρδαλής, Γιάννης Δελής, Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιώργος Λαμπρούλης, Μανώλης Συντυχάκης και Σταύρος Τάσσος

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, εύχεται στα μέλη του και σε όλους τους συνταξιούχους του Νομού μας, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και οικογενειακή γαλήνη.

ΕΥΧΕΣ ΟΕΒΕΠ

Πληρωμή 30 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις. (1.651.722 για 1202 δικαιούχους στην Πιερία)

Αποζημιώσεις ύψους 29.782.353,10 ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο, 3 Απριλίου 2018, σε 16.348 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. 

Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου πασχαλινά δώρα στο πλαίσιο της δράσης «Πάσχα στον τόπο μας».

Χιλιάδες πασχαλινά δώρα ετοιμάζονται στο Επιμελητήριο Πιερίας τα οποία θα μοιραστούν στους καταναλωτές με την προσκόμιση αποδείξεων από τοπικά καταστήματα, επιβραβεύοντας την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχόμαστε στα Μέλη του Σωματείου μας και σε όλους τους εργαζόμενους, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Συνάδελφοι Οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές, το Σωματείο μας παλεύει για:

Ας αντικαταστήσουμε φέτος τις εορταστικές κάρτες με υλικά και συσκευές που χρειάζονται οι μαθητές του Καστελλόριζου!

Την τελευταία δεκαετία κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα κυκλοφορούν μηνύματα στο διαδίκτυο τα οποία μας παροτρύνουν να στείλουμε, σαν ένδειξη ενδιαφέροντος, μια κάρτα με ευχές στα σχολεία του Καστελλόριζου..

Πάντα δίπλα στον Εδεσσαϊκό ο Σίμος από την Έδεσσα.

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρέθηκε την Κυριακή ο Σίμος από την Έδεσσα για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Σεισμική δόνηση 4.3 ΡΙΧΤΕΡ ανατολικά της Σητείας πριν από λίγο


Σεισμική δόνηση 4.3 ΡΙΧΤΕΡ σημειώθηκε σε θαλάσσιο χώρο 53 χιλιόμετρα ανατολικά της Σητείας  πριν από λίγο σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

ΕΥΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΥΧΕΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Απόστολος Ι. Χατζητόλιος

Μεγάλη επιτυχία οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση στον Δήμο Κατερίνης στη Δημοτική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΟΥ.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τη Δημοτική Κοινότητα Κορινού διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την οστεοπόρωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή συγκεντρώθηκε για να ακούσει τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη, και τη διατροφή.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Δ.Σ. & και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Κατερίνης
σας εύχονται
Χρόνια Πολλά με υγεία
για ένα χαρούμενο Πάσχα,

ΠΡΩΙΝΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μία νέα λειτουργική και ποιμαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ανταποκρινόμενος σε αιτήματα πολλών πιστών.

Δήμος Κατερίνης: Η λειτουργία των συνεργείων της υπηρεσίας καθαριότητας εν όψει του Πάσχα

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι λόγω των εορτών δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων το Μ. Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα.

Επτά θέσεις Ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ, και των επτά θέσεων στο Νοσοκομείο Κατερίνης, που υπογράφηκε από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, θα αποτελέσει για το νοσοκομείο Κατερίνης μια μικρή ανάσα...

ΒΙΝΤΕΟ - Διανομή πατάτας στην Κατερίνη από τους "Χωρίς Μεσάζοντες"

Συνάντηση της Ε.Υ.Α.Ε. του Δήμου Κατερίνης με τον εκπρόσωπο του Δήμου Κατερίνης.

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων του Δήμου Κατερίνης με τον εκπρόσωπο του Δήμου Κατερίνης αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Βαϊνά και τον τεχνικό ασφαλείας του Δήμου Κατερίνης κ. Νικόλαο Τσιμήτρη και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου Κατερίνης. 

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για το Πάσχα

Το ανέσπερο φως της Ανάστασης του Κυρίου σηματοδοτεί διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή, ενώ στέλνει μήνυμα συμφιλίωσης του ανθρώπινου με το Θείο, ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε στο 4ο Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ των Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) και Ένοπλων Δυνάμεων (Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας) με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και πάνες ηλικιωμένων για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη με θέμα τη Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία το Σάββατο 31/3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου, η εκδήλωση του ΕΠΑΜ – Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα: «Γιατί τα μνημόνια είναι παράνομα: μήνυση επί εσχάτη προδοσία», στο ξενοδοχείο Imperial Palace, στην Θεσσαλονίκη.

ΓΣ Ελευθερούπολης - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 98-87

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 98-87 από την Ελευθερούπολη, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 33-55

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 55-33 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Επταπυργίου, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

52ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο ΕΣΕΤ στην Αιδηψό

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.) διοργανώνει το 52ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της, στην Αιδηψό 11-13 Μαΐου 2018, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Thermae Sylla Spa”, με θέμα «Αξιοπιστία και Ελευθεροτυπία στην Ψηφιακή Εποχή»

Πασχαλινές ευχές

Πιερικός-Κιλκισιακός 0-0 2ος Γ' εθνική Σωτηρία Πιερικού με υποβιβασμό Κιλκισιακού. Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

33η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1513 – Ο Ισπανός εξερευνητής Χουάν Πόνθε ντε Λεόν γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που αντικρίζει έδαφος της σημερινής αμερικανικής πολιτείας Φλόριντα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Μεγάλη Δευτέρα σήμερα, 2 Απριλίου 2018