Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ'' ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες”, διάρκειας 12 ωρών (2 μαθήματα). 

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας- Ενημερωτική επίσκεψη στο 21o νηπιαγωγείο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων – ευαισθητοποίησης των μαθητών για το περιβάλλον, τα δάση, τα οφέλη τους και τη σημασία της αειφορικής διαχείρισής τους, υπάρχει απρόσμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος από δεκάδες σχολικές μονάδες της Πιερίας.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Ολύμπια ΓΣ Λάρισας

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Ολύμπια ΓΣ Λάρισας
Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται την Ολύμπια Λάρισας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 14:00, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Πιερίας πάνε... Οχρίδα (Σκόπια)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ότι διοργανώνει τριήμερη εκδρομή για την Οχρίδα στις 24 με 26 Μαρτίου 2018.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-2018 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ – Β’ ΓΥΡΟΣ

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2017 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε από την κατοχή 17χρονης ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη χθες (21-2-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 55χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα, ένα κυνηγετικό όπλο και τρεις κάνες πολεμικού και κυνηγετικών όπλων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη 2018

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.) σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον νόμο του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού...

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΕΣ

Το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Ο.Ε.Ε., σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 5 ωρών:

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ 4 του κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών.


Ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν στο φάιναλ 4
που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα στις 17-18 Μαρτίου το κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών.

Σεισμός 4.8 Ρίχτερ κοντά στο Αργοστόλι