Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Το Ξαθέρι"- Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Το Ξαθέρι"- Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «Το Ξαθέρι» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:00, στην ταβέρνα «Ο Μαγειράκος» (Φιλώτα 38).

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ελλάδα σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει ανάγκη από πατριώτες!


(Ηχηρή παρέμβαση του διάσημου μουσικοσυνθέτη για τα Σκόπια)

Μακεδονία - του Μίκη Θεοδωράκη

Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στα 1992 αποφάσισε για μια εθνική κοινή γραμμή πλεύσης σε μια ονομασία στην οποία δεν θα περιέχεται η λέξη «Μακεδονία».

Ανακοίνωση για εκδήλωση κοπής πίτας 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΥΑΚΙΝΘΟΣ στην Παραλία Κατερίνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης είναι σε θέση να ενημερώσει τους καταναλωτές του Δήμου Κατερίνης, ότι σύμφωνα με το Ν.4508/2017 ΦΕΚ 200/Α/22-12-2017 και άρθρο 41, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων...

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη οι εργασίες στο νέο καταπράσινο χώρο αναψυχής - Η νέα πλατεία Δημοκρατίας ομορφαίνει την καρδιά της πόλης

Με στόχο έως το Πάσχα, η νέα πλατεία «στολίδι», ο νέος καταπράσινος χώρος αναψυχής στην καρδιά της πόλης να είναι έτοιμος να παραδοθεί στους δημότες, σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ήρθαν τα πρώτα σχολικά γεύματα στα σχολεία της Πιερίας! (ΦΩΤΟ)

Ήρθαν τα πρώτα σχολικά γεύματα στα σχολεία της Πιερίας! (ΦΩΤΟ)
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας παρουσιάζει τα πρώτα σχολικά γεύματα που παραδόθηκαν στα δημοτικά σχολεία της Κατερίνης!
Λίγο πριν το μεσημέρι κατέφθασαν τα πρώτα σχολικά γεύματα στα δημοτικά σχολεία της Κατερίνης που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Την Πιερία θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο Κ. Μητσοτάκης – Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Την Πιερία θα επισκεφθεί, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην περιοχή μας από χωριά της Βόρειας Πιερίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Κατερίνη και περιοχές του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας σ’ έναν «εναγκαλισμό» του σύγχρονου & του παραδοσιακού

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας σ’ έναν «εναγκαλισμό» του σύγχρονου & του παραδοσιακού
Οι εκπαιδευόμενοι/ες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας παρακολουθήσαν παραδοσιακά έθιμα στο «Πάρκο των Χρωμάτων» που παρουσιάζονται από το Λύκειο Ελληνίδων (22/12).

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Δεκεμβρίου 2017


Κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -558- άτομα και ειδικότερα:

Παράταση δυνατότητας ρύθμισης οφειλών προς τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού έως τις 28/2/2018

Παράταση δυνατότητας ρύθμισης οφειλών προς τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού έως τις 28/2/2018
Σας γνωρίζουμε ότι λόγω κήρυξης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και με βάση σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή ( ν.4508 αρθρ.41 /ΦΕΚ 200 τεύχος Α’ /22-12-2017 ) παρατάθηκε η προθεσμία ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο Πύδνας Κολινδρού από οποιαδήποτε αιτία,

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


«Ο Τούρκος και γεφύρι να γενεί, πάνω του μην περάσεις!»


Δημήτρης Νατσιός.

Μία από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης είναι και ο εγκλωβισμός, τρόπον τινά, της οικογένειας στο κάστρο της, στο σπίτι. Ουδέν κακόν θα αντιτείνει κάποιος. Καιρός ήταν να συμμαζευτούμε. Συμφωνώ. Πώς όμως αξιοποιεί η οικογένεια τον ελεύθερο χρόνο της;

6 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

6 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Συνεχώς νέα ταλέντα αναδεικνύονται από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, που έρχονται να πλαισιώσουν τους καταξιωμένους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Ομίλου. Έτσι η νέα χρονιά ξεκίνησε με 6 κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. να έχουν επιλεγεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές των αντίστοιχων κατηγοριών, και να συμμετέχουν σε προπονητικά καμπ.

Φωτορεπορτάζ από τα Άγια Θεοφάνεια στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης


Η ομιλία του Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου Σωτηριάδη στον Αγιασμό των υδάτων στην Ολυμπιακή Ακτή. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομιλία του Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου Σωτηριάδη στον Αγιασμό των υδάτων στην Ολυμπιακή Ακτή. (ΒΙΝΤΕΟΔείτε την ομιλία του Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου Σωτηριάδη  κατά την διάρκεια τελετής του αγιασμού των υδάτων στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης.

Τι αναφέρει για την Μακεδονία ο Αρχιμανδρίτης και το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο.

Ο Αγιασμός των υδάτων στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αγιασμός των υδάτων στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)
Τελέσθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης.
Τρεις ήταν οι θαρραλέοι που βούτηξαν στην θάλασσα και αυτός που έβγαλε τον Σταυρό ήταν ο Νικόλαος Μοσχολούρης του Αποστόλη!


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κόβει τη βασιλόπιτά της

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κόβει τη βασιλόπιτά της
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Την επόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα βρεθούμε στον Καπνικό Σταθμό για να διεκδικήσουμε το φλουρί της βασιλόπιτας και να ευχηθούμε το 2018 να είναι μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχίες για όλους τους πολίτες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Γιορτάζουν σήμερα:
ΔΟΜΝΙΚΗ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
ΑΓΑΘΩΝ