Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

To 2o ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών NOESIS

Ο Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετείχε στο τριήμερο εκδηλώσεων προβολής της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, με τίτλο "Το ΕΠΑΛ δημιουργεί", που διοργάνωσε η Περιφερειακή Δ/νση Α/βμιας & Β/θμιας Κεντρικής Μακεδονίας, στον πολυχώρο NOESIS στη Θεσσαλονίκη από 9-11/5/2018.


Την Παρασκευή 11/5/2018 οι καθηγήτριες του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας Καλταρίδου Χριστίνα και Πετρίδου Θεοδώρα μαζί με το Διευθυντή του σχολείου Τσερμπάκ Κύριλλο συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσιάζοντας εμπειρίες και αποτελέσματα της Δράσης ERASMUS+ KA1 VET στην οποία συμμετείχαν καθηγητές και μαθητές του Τομέα.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με συναδέλφους αλλά και μαθητές από διάφορα ΕΠΑΛ της Κεντρικής Μακεδονίας και να συζητήσουν τρέχοντα θέματα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Το σταντ του 2ου ΕΠΑΛ επισκέφθηκε και ο περιφερειακός Διευθυντής κ. Ανανιάδης, στον οποίο έγινε σύντομη παρουσίαση του προγράμματος και τονίσθηκαν τα οφέλη που προσφέρουν τέτοια προγράμματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.