Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Δήλωση Υποψηφίου Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη για τις εσωκομματικές εκλογές

Φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 13 Μάιου 2018 όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας καλούμαστε να συμμετάσχουμε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των νέων Διοικήσεων των κομματικών οργανώσεων μας (ΝΟ.Δ.Ε. & ΔΗΜ.Τ.Ο.), καθώς και των Συνέδρων.

Για δεύτερη φορά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών, διεκδικώντας εκ νέου την εκλογή μου στο ύψιστο κομματικό αξίωμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας, το οποίο είχα την τιμή να υπηρετώ τα δύο τελευταία χρόνια.

Ένα αξίωμα το οποίο υπηρέτησα με συνέπεια, με ανιδιοτέλεια, με πολιτική ευπρέπεια και μοναδικό γνώμονα την ενότητα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια εργαστήκαμε, με υπευθυνότητα και με συνέπεια, προβάλλοντας τις αρχές και τις θέσεις της Παράταξης. Πραγματοποιήσαμε πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και δράσεις, ενώ βρεθήκαμε δίπλα στα προβλήματα όλων των πολιτών της Πιερίας.

Με αυτές τις αρχές, οι οποίες με χαρακτήρισαν σ’ όλη την πορεία μου, σας ζητώ να μου εμπιστευτείτε και πάλι την προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον αυριανό Πρωθυπουργό της χώρας.


Γιάννης Κουρινιώτης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας