Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό ΑΧΕΠΑ

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο με προσέγγισαν και με αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στην Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσ/νίκης ΑΧΕΠΑ.


Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η δημόσια υγεία και οι υπηρετούντες αυτήν, διαπίστωσα τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες που προσέφεραν. Ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και το ζήλο που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό. Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη επιστήμονες που τους διακατέχει γνώση, ήθος και ανθρωπισμός.

Ευχαριστώ ειλικρινώς από καρδιάς, τον εξαίρετο χειρουργό Καθηγητή Α.Π.Θ και Διευθυντή της Α΄ ΠΡΧ ΑΧΕΠΑ κ. Μιχαλόπουλο, τον Επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής Α.Π.Θ κ. Παραμυθιώτη για τον άριστο επαγγελματισμό τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια, την ανιδιοτέλειά τους και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο με περιέβαλλαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο το λοιπό ιατρικό προσωπικό τόσο της Α΄ΠΡΧ κλινικής, καθώς και του Αναισθησιολογικού τμήματος όσο και όλου του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπως επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό της Εντατικής και Χειρουργικής Μονάδας της χειρουργικής Κλινικής για την πολύτιμη βοήθειά τους, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, για την προθυμία τους και την ευγένειά τους. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακούραστοι, οι οποίοι παρέχουν αποκλειστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς με άρτια κατάρτιση, με ειλικρινές ενδιαφέρον, απλότητα και χαμόγελο. Πολλές φορές υπερέβαιναν τον εαυτό τους, μόνο για το καλύτερο και με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.

Οι Ιατροί αυτοί κοσμούν την ιατρική κοινότητα, γιατί εκτός από την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, διακατέχονται από απλότητα, ανθρωπιά και ζεστό χαμόγελο προς τους ασθενείς. Το νοσηλευτικό προσωπικό αν και ολιγομελές ως προς τον αριθμό, επιτυγχάνει να παρέχει τις βέλτιστες υπηρεσίες προς το νοσούντα συνάνθρωπο.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε ως λαός, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι «αφανείς ήρωες», που καθημερινά δίνουν αγώνα για να φροντίσουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων τους.

Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Τσαουσίδου Ευρώπη.