Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

Χιλιάδες μέλη της Ν.Δ. χθες σε όλη τη χώρα, έδωσαν εντολή ενότητας. Αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία για την παράταξη μας διαδικασία.


Θέλω όμως να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον αγαπητό φίλο, αγωνιστή της παράταξης Γιάννη Κουρινιώτη για την επάξια επανεκλογή του, που αποτελεί δικαίωση των μακρόχρονων αγώνων του στη Ν.Δ.

Θέλω να συγχαρώ τον συνυποψήφιο του Μπάμπη Μπρουσκέλη για το ήθος και τον έντιμο αγώνα.

Θέλω να συγχαρώ τον αγαπητό μου φίλο, Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα και να του ευχηθώ να συνεχίσει με το ίδιο πάθος για μια ακόμη πιο παραγωγική θητεία.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους και Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο αλλά και σε όλα τα εκλεγέντα μέλη των τοπικών οργανώσεων τους.

Συγχαίρω επίσης όλα τα εκλεγέντα μέλη της νομαρχιακής και εύχομαι καλή θητεία αλλά και εκείνους που συμμετείχαν ως υποψήφιοι και έδωσαν τον αγώνα τους για την εκλογή τους.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την πατρίδα.