Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης για την απεργία στις 30 Μάη: Λέμε όχι στις πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες της Πιερίας που υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 30 Μάη...

και να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την ίδια αδιέξοδη και ανάλγητη πολιτική «στραγγαλίζει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ακολουθεί μια αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία εντείνει την ανεργία, την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και έχει προχωρήσει ξεδιάντροπα σε πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας των θυμάτων της κρίσης. Όσο αυτή η πολιτική συνεχίζεται, η απάντηση των εργαζομένων θα δίνεται στους δρόμους και στον αγώνα.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την επαναφορά των εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης. Χωρίς λουκέτα και στρατιές ανέργων!

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ στις 10:30 π.μ. 
Στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ