Τρίτη 17 Απριλίου 2018

The Comic Con 4 - Thessaloniki Comic Convention - Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα Star Wars "May the Fourth"

Μια συναυλία που θα μεταφέρει νοητά το κοινό “in a universe far, far away...” θα πραγματοποιήσει στις 4 Μαΐου 2018 η MOYSA, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Η συναυλία (που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 21.00, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης") εντάσσεται στις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα Star Wars “May the Fourth”, που στη Θεσσαλονίκη θα εορταστεί στο πλαίσιο του The Comic Con 4 - Thessaloniki Comic Convention”.

Οι φίλοι του Star Wars θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη σουίτα που περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια του John Williams, όπως τα “The Imperial March (Darth Vader's Theme)” και “Princess Leia's Theme”, αλλά και -φυσικά- την εμβληματική μουσική των τίτλων της σειράς ταινιών.


-----------------------------


Το Thessaloniki Comic Convention “The Comic Con 4” θα διαρκέσει από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Μαΐου 2018. Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Παρασκευή και Σάββατο 10.00-21.00 και Κυριακή 10.00-20.00.


Το απόλυτο φεστιβάλ για τους εντός και εκτός συνόρων φίλους των κόμικς, του animation, των superhero movies, των video games, των role playing games και όλων όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης. Στο τριήμερο της λειτουργίας του παρουσιάζει διάσημους δημιουργούς και cosplayers από ολόκληρο τον κόσμο, πολλές εκπλήξεις, μοναδικά events, workshops & masterclasses, διαγωνισμούς, χάπενινγκς και απίστευτα δώρα.



Περισσότερες πληροφορίες για το Thessaloniki Comic Convention “The Comic Con 4” εδώ: http://thecomiccon.gr/el/

Πηγή φώτοhttps://www.facebook.com/thecomiccon/