Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλεί σε ποδηλατοβόλτα και καθαρισμό - Let's do it Greece 2018

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία "Let's Do It Greece 2018".

Πρόκειται για την μεγαλύτερη περιβαλλοντική καμπάνια με κύριο μοχλό την οριζόντια συνεργασία με θεσμικούς και εθελοντικούς φορείς όλο τον χρόνο, έχοντας ως απώτερο σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού και της συνεργασίας της τοπικής κοινωνίας για μια χώρα πιο φιλική στο περιβάλλον, πιο καθαρή, πιο όμορφη.

Ο σύλλογος της Ποδηλατικής Από-Δρασης οργανώνει μία ποδηλατοβόλτα προς το παραλιακό μέτωπο της Πιερίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί ένας συμβολικός καθαρισμός, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής καμπάνιας. Στόχος μας να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες για άλλη μια φορά και να τους ενεργοποιήσουμε στο κομμάτι της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού.

Στις 11:00 θα αναχωρήσουμε από την Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης. Παρακαλούμε να έχετε ελέγξει τα ποδήλατά σας και να έχετε προμηθευτεί καπέλο, αντιηλιακό και νερό. Η δράση ενδείκνυται για μικρούς και μεγάλους.

Γίνε κι εσύ η αλλαγή που περιμένεις!


ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Κίου 2, Κατερίνη 601 00
podilatikiapodrasi@gmail.com & www.podilatikiapodrasi.gr