Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Πασχαλινά δώρα από το Επιμελητήριο Πιερίας στο Φιλόπτωχο Σύλλογο Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη»

Την αίθουσα του Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ., προσφέροντας πασχαλιάτικα γλυκίσματα για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από το Σύλλογο.

Τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου ο οποίος συνοδεύονταν από την Οικονομική Επόπτη κα. Χάιδω Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Βίνα Φλογέρα και κα. Σμαρώ Γιαννούλη τον υποδέχτηκαν η πρόεδρος κα. Γεωργία Σαββίδη, η ταμίας κα. Ελένη Ταρενίδου και το μέλος κα. Ρούλα Πουλετίδου, οι οποίες αναφέρθηκαν στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Φιλόπτωχος εδώ και 90 χρόνια καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω έλλειψης δωρεών και πόρων εξαιτίας της κρίσης και μείωσης των μελών τους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι «το Επιμελητήριο και εγώ προσωπικά αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσπάθεια και τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του Συλλόγου στην τοπική κοινωνία και επιθυμώντας να δώσουμε χαρά στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζετε, σας φέραμε πασχαλινά αγαπημένα γλυκίσματα για τα παιδιά. Γνωρίζοντας το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια, το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, όπου μπορεί βοηθάει με το δικό του τρόπο».