Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ευχές για το Άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Εύχομαι από καρδιάς τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας,Υγεία,Χαρά,Αγάπη,Ελπίδα σε όλους μας.
Αυτή την Εβδομάδα των Παθών είναι ευκαιρία να απλώσουμε τα χέρια μας και να πάρουμε από το Κεφάλι του Κυρίου μας το αγκάθινο στεφάνι και να ξεκουράσουμε το Σώμα του από τον Σταυρό που κουβαλάει για Εμάς.

Εύχομαι το Άγιο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου μας να Φωτίσει την Κυβέρνηση των Ελλήνων ορμώμενη από την Ένδοξη Ιστορία μας,επ΄ουδενί λόγω να μην υποκύψει στους πλαστογράφους της Ιστορίας της Μακεδονίας,τους Σλάβους των Σκοπίων,και να μην δωρίσει το όνομα Μακεδονία η παράγωγο της λέξεως αυτής.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που ακόμα μέχρι σήμερα βρίσκονται αιχμάλωτοι στην Τουρκία,στον Ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητραιτώδη και στον Λοχία Δημήτρη Κουκλατζή,Καλή Δύναμη, Καλή Λευτεριά,και σύντομα να βρίσκονται στις οικογένειές τους.

Οι ημέρες τις Μεγάλης Εβδομάδας ενώ είναι ημέρες πόνου,θλίψης,πένθους,είναι και ημέρες που όλοι μας προσμένουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας,είναι ημέρες που πρέπει όλοι μας να εκμεταλλευτούμε και να συζητήσουμε με τον εαυτό μας,για όλα εκείνα που κάναμε και άθελά μας στεναχωρήσαμε τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας.

Φίλοι και Φίλες μου 
Καλή Ανάσταση 

Ανδρέας Καρασαββίδης 
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης 
Νέα Εποχή για την Κατερίνη