Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Διοργάνωση εκδρομής στη Νάουσα στην "Σχολή του Αριστοτέλη" από την οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη".

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σας καλεί να συμμετέχετε στην βιωματική εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαΐου, στον Αρχαιολογικό χώρο στην Ισβόρια στη Νάουσα στη " Σχολή του Αριστοτέλη". Στην εκδρομή θα μας συνοδεύσει ο κ. Μπάντελης Γιάγκος, Κβαντικός ιατρός.

Ο ιστορικός αυτός χώρος είναι παγκόσμιας σημασίας, βρίσκετε η σχολή που φοίτησε ο Μ. Αλέξανδρος και άλλα παιδιά της αριστοκρατίας της Μακεδονίας. Η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση τρεχούμενα νερά και φυσικές σπηλιές.

Η Σχολή του Αριστοτέλη είναι ένα άκρως ενεργειακό μέρος, όπου ο κ Μπάντελης Γιάνκος θα μας διδάξει βιωματικά Ενεργειακές μεθόδους Εναρμόνισης, για την αρτιότητα του αμυντικού συστήματος και την αφάρμακη αντιμετώπιση των απωλειών Υγείας.

Σας πληροφορούμε ότι μελλοντικά υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εκπαιδευτικών ομάδων 7 ατόμων ή σε ειδικές περιπτώσεις 9 ατόμων, στις οποίες ο γιατρός μπορεί να διδάξει όλες τις τεχνικές και τις μεθόδους Εναρμόνισης.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9:30 το πρωί. Το κόστος της εκδρομής είναι 18 ευρώ και περιλαμβάνει την μεταφορά. Η αναχώρηση θα γίνει από την εκκλησία της θείας Ανάληψης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ Δημολιού Παναγιώτα στο τηλ. 694 7154124. Οι κρατήσεις θέσεων και η προπληρωμή γίνονται στο τουριστικό γραφείο Complete Travel που βρίσκεται στην Ά Πάροδο Ειρήνης 2 (απέναντι από τα σκαλιά της εκκλησίας της θείας Ανάληψης).

Το Σάββατο 12 Μαΐου θα προηγηθεί ομιλία από τον κ. Μπάντελη με θέμα: "Ο καλύτερος γιατρός για σένα είσαι εσύ" στις 18:30 στην αίθουσα του 1ου ορόφου του συνεδριακού κέντρου "Εκάβη".