Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Τη 2η Γιορτή Αγάπης-Πάσχα οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης με σκοπό να συγκεντρώσει τρόφιμα - Γιορτή Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με επιστολή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνοντας πως η δράση της ΔΗΜ.Τ.Ο Κατερίνης αποτελεί μια πραγματικά εξαιρετική πρωτοβουλία που συμβάλλει στις προσπαθείς της Ν.Δ. για την αποκατάσταση και διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και στελεχών της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η 2η Γιορτή Αγάπης#Πάσχα που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης στα γραφεία της, με σκοπό να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα είδη τροφίμων τα οποία και θα διαθέσει σε κοινωνικές δομές και στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης μίλησε για τα ιδιαίτερα αντανακλαστικά της κοινωνίας της Κατερίνης, που για ακόμη μια φορά, αποδεικνύει τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη συμμετοχή αλλά και για την ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε.

«Αισθάνομαι περήφανος, αισθάνομαι χαρούμενος που για ακόμη μια φορά τα μέλη και οι φίλοι της Ν.Δ. στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή. Η «Γιορτή Αγάπης» ξεκίνησε τα Χριστούγεννα, έτυχε εξαιρετικής ανταπόκρισης και η δεύτερη διοργάνωση δημιουργεί πια την πεποίθηση σε όλους μας πως θα γίνει θεσμός.

Εύχομαι από την πλευρά μου το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φτάσει στην καρδιά κάθε συμπολίτη μας, ιδιαίτερα όμως σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, που δοκιμάζονται, που αγωνιούν».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μπέης μέλη της Τοπικής Οργάνωσης, στελέχη και φίλοι της Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Την εκδήλωση χαιρέτισε με επιστολή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης στην οποία επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Αγαπητέ Πρόεδρε, Αγαπητά Μέλη,

Σας συγχαίρω θερμά, για την διοργάνωση της εθελοντικής δράσης συγκέντρωσης τροφίμων ενόψει του Πάσχα, για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Κατερίνης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα.

Η δράση αυτή της ΔΗΜ.Τ.Ο Κατερίνης αποτελεί μια πραγματικά εξαιρετική πρωτοβουλία που συμβάλλει στις προσπαθείς της Παράταξής μας για την αποκατάσταση και διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, που τόσο βαριά πλήγωσαν οι καταστροφικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο βαθμός ευαισθησίας και ωριμότητας μίας κοινωνίας κρίνεται, πρωτίστως, από το πως αντιμετωπίζει τους λιγότερο τυχερούς πολίτες, αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη βοήθειας στην καθημερινότητά τους. Και εσείς, το κάνετε πράξη με τρόπο εξαιρετικό.

Η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στηρίζει ενεργά ανάλογες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο. Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η αλληλεγγύη βρίσκονται, άλλωστε, στον πυρήνα της ιδεολογίας του κόμματος μας.

Τέλος, θέλω να σας συγχαρώ για τη δουλειά και το έργο που επιτελείτε καθημερινά και να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που έχουμε επιτύχει. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση, Λευτέρης Κ. Αυγενάκης 
Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου» 



*Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε κοινωνικές δομές της Ι.Μ.Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα και του Δήμου Κατερίνης.