Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ως ελάχιστη ένδειξη απέραντης ευγνωμοσύνης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια το ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την ανθρωπιά, την παροχή φροντίδας και αγάπης καθ’ όλη τη διάρκεια νοσηλείας του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδελφού Δημήτρη Κυριακού. 


Ιδιαίτερα τους Ιατρούς της Καρδιολογικής κλινικής και του Αιματολογικού τμήματος, που επιτελούν με υπομονή και ευσυνειδησία το έργο τους, δίνοντας καθημερινά αδιάλειπτο αγώνα στο πλευρό κάθε ασθενή με τα μέσα που διαθέτουν και πρωτίστως με το ήθος και την επιστημονική τους επάρκεια. Επίσης, τη Διεύθυνση και το Διοικητή του Νοσοκομείου Ανέστη Μυστρίδη, για το μεγάλο ενδιαφέρον τους, τη μέριμνα, την υπευθυνότητα και την ανθρώπινη επικοινωνία.

Παράλληλα, από καρδιάς ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, για τη διαχρονική παροχή υποστήριξης και ποιοτικής περίθαλψης. Ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του Β’ ΧΗΜΕΙΟΘ/ΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ τομέα, Ιατρό Παρίση Μακραντωνάκη, που με την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, το ήθος, την ανθρώπινη ζεστασιά του, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την ασθένεια.

Επιπλέον, τους Ιατρούς Πραξιτέλη Χατζούδη, Παθολόγο, Αθανάσιο Λιούπη, Αγγειολόγο, Θωμά Σιαμάτρα, Ενδοκρινολόγο-Διαβητολόγο, Φιλονίλλη Ζάρα, Νευρολόγο, Δημήτρη Δαλαμπή, Καρδιολόγο και Χρυσάνθη Θεμιστοκλέους, Μικροβιολόγο, που επιτελούν πραγματικό έργο ζωής προσφέροντας πάντα τις υπηρεσίες τους με υπευθυνότητα, ευγένεια, υπομονή και χαμόγελο, καθώς επίσης και προς το φαρμακείο του Βασίλη Τσιρόπουλου.

Θερμά ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τον Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, το τμήμα Δημοτολογίων στον Δήμο Κατερίνης, τη μεγάλη οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και ειδικότερα τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τον σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε και σε όλους όσοι με την αυθόρμητη παρουσία τους, με τα μηνύματα, τα λόγια, την σιωπή και τις σκέψεις τους, συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας, για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας.



Η οικογένεια του εκλιπόντος