Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μειωμένα έως και μηδενικά οικογενειακά επιδόματα για αρκετούς τρίτεκνους και πολύτεκνους. (Πληρώθηκαν σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα)


Αρκετοί τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είδαν σήμερα τα οικογενειακά τους επιδόματα να έχουν μειωθεί, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αυτών που δεν πήραν ούτε ένα ευρώ!




Το πρωτοφανές φαινόμενο να ενισχύονται οι οικογένειες με ένα και δυο παιδιά και την ίδια στιγμή να μειώνονται ή να καταργούνται τα επιδόματα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες έχουμε από σήμερα στην πατρίδα μας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ "εκδικείται" όσους έχουν πολλά παιδιά περικόπτοντας ή και καταργώντας τα επιδόματα τους, τα οποία να σημειωθεί ότι δεν είναι απλώς επιδόματα αλλά κίνητρο για να κάνουν οι Έλληνες πολλά παιδιά και να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην πατρίδα μας.

Αλλά από ότι φαίνεται η πρώτη φορά "αριστερή" κυβέρνηση και οι "πατριώτες" των ΑΝΕΛ δεν το βλέπουν έτσι...

Δεν είναι μόνο αυτό όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις οικογενειών που για 50-200 ευρώ παραπάνω εισόδημα χάνουν έως και 2000 ευρώ επίδομα λόγω των κλιμακίων που θέσπισε το υπουργείο.

*Πραγματικό παράδειγμα:

Πολύτεκνη οικογένεια με δηλωθέν εισόδημα 15.181 ευρώ παίρνει επίδομα 3000 ευρώ αντί για 5000 ευρώ που θα έπαιρνε αν είχε εισόδημα 15.001 ευρώ!

Δηλαδή για 180  ευρώ χάνει 2000 ευρώ!