Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Πλαστογραφία κατά της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες η συγκεκριμένη φωτογραφία ή οποία δεν έχει καμία σχέση με την "ΑΛΗΘΕΙΑ" και είναι προϊόν πλαστογραφίας. Κάποιοι "δημιούργησαν" αυτήν την φωτογραφία χωρίς να ξέρουμε τον λόγο προς το παρόν.



Στην φωτογραφία αναφέρεται ΨΕΥΔΩΣ ότι τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης θα παραμείνουν λόγω βλαβών κλειστά αύριο.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα αποτανθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της πλαστογραφίας και οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή τους την πράξη.



*Αυτή είναι η πρωινή ανάρτηση της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" που πλαστογραφήθηκε: 






*Στην ανάρτηση που κάναμε στις 7:23 το πρωί σήμερα αναφέρουμε στον τίτλο ότι: "Κλειστά ΟΛΑ τα σχολεία στον ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018." Και στο κείμενο αναφέρουμε: "Κλειστά θα είναι σήμερα ΟΛΑ τα σχολεία στον ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση λόγω χιονιού."




*Η πλαστογραφημένη ανάρτηση:




Οι πλαστογράφοι αλλάξαν την ημερομηνία και τον τίτλο για να παραπλανήσουν τον κόσμο...
Πρόκειται για "ερασιτεχνική δουλειά", αλλά την κρίνουμε ως ιδιαίτερα σοβαρή διότι εσκεμμένα παραπλανεί τον κόσμο και δημιουργεί αναστάτωση στην κοινωνία της Κατερίνης.

*Όπως προαναφέραμε παραπάνω, αύριο θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανακαλυφθούν οι υπεύθυνοι με μήνυση που θα καταθέσουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες.



Σας ευχαριστούμε.