Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Διαλευκάνθηκε η υπόθεση παραποίησης ανάρτησης της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ». Δημόσια συγνώμη από τους υπαίτιους.

Μέσα σε δυο ημέρες από την στιγμή που άγνωστοι παραποίησαν ανάρτηση μας που αφορούσε το κλείσιμο σχολικών μονάδων λόγω του χιονιού, η υπόθεση διαλευκάνθηκε προς αποκατάσταση της αλήθειας. 


Οι υπαίτιοι του συμβάντος επικοινώνησαν με την «ΑΛΗΘΕΙΑ» δίνοντας εξηγήσεις για την πράξη τους και ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση που δημιούργησαν.


Διαβάστε τι μας δήλωσαν:

"Δεν ήταν στην πρόθεση μας να πλαστογραφήσουμε την ανάρτηση της ιστοσελίδας "ΑΛΗΘΕΙΑ" και να συκοφαντήσουμε την ιστοσελίδα σας και μόλις πληροφορηθήκαμε την σοβαρότητα του θέματος αποσύραμε άμεσα την επίμαχη και παραποιημένη ανάρτηση αλλά ήταν πια αργά.

Επρόκειτο για μια «κακιά» στιγμή η οποία δεν πρόκειται να επαναληφθεί και εκτός από την ιστοσελίδα "ΑΛΗΘΕΙΑ" ζητάμε δημόσια συγνώμη και από όλους όσους μπορεί να παραπλανήθηκαν από την πράξη μας."


*Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» πιστεύοντας στην ειλικρινή μεταμέλεια τους, κλείνει εδώ την υπόθεση και δεν πρόκειται να κινήσει καμία διαδικασία δίωξης τους.

*Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην ιστοσελίδα μας και επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους όσους βοήθησαν για την διαλεύκανση της υπόθεσης.