Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ & ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


1) Σταθμοί Μετρό Συντάγματος , Πανεπιστημίου και Ομονοίας θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας από τις 10:00 και μετά.


2) ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:

Για τα λεωφορεία που θα κατευθύνονται στην Αθήνα από την Νότιο Ελλάδα , μετά από τα Διόδια Μάνδρας , αυτά θα συνοδεύονται (κατά ομάδες των 10 ή 15 λεωφορείων) από περιπολικά της Τροχαίας και της Αμέσου Δράσεως και θα οδηγούνται μέσω των λεωφόρων Κηφισού και Ποσειδώνος στην λεωφόρο Συγγρού.

Εκεί με την βοήθεια και την καθοδήγηση της Τροχαίας , οι επιβαίνοντες σε αυτά θα αποβιβάζονται στο τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού από τον σταθμό του Μετρό “Φιξ” έως την συμβολή αυτής με την Λεωφόρο Αμαλίας.

Από εκεί οι διαδηλωτές πεζοί θα κατευθύνονται προς τον χώρο συγκέντρωσης , ενώ τα λεωφορεία με τους οδηγούς των μόνο θα κατευθύνονται με σκοπό την ασφαλή-φυλασσόμενη στάθμευσή των στον χώρο του “Tae-kwo-do”. Στο σημείο αυτό μπορούν να σταθμεύσουν περί τα 80 λεωφορεία , ενώ τα υπόλοιπα θα σταθμεύουν στο δεξιό ανερχόμενο και κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Μετρό “Φιξ” έως την συμβολή αυτής με την Λεωφόρο Αμαλίας.


2) ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:

τα λεωφορεία που θα κατευθύνονται στην Αθήνα από την Βόρειο Ελλάδα , μετά από τα Διόδια Αφιδνών , αυτά θα συνοδεύονται (κατά ομάδες) από περιπολικά της Τροχαίας και της Αμέσου Δράσεως και θα οδηγούνται , με σκοπό την ασφαλή-φυλασσόμενη στάθμευσή των , μέσω της λεωφόρου Κηφισίας στο “Μπάντμιντον” (στην λεωφόρο Κατεχάκη-Κοκκινοπούλου).


Στο σημείο αυτό μπορούν να σταθμεύσουν περί τα 300 λεωφορεία. Τα υπόλοιπα θα σταθμεύσουν φυλασσόμενα στο ανερχόμενο της Κοκκινοπούλου , μετα το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και κατόπιν οδηγιών της Τροχαίας , καθώς και στον χώρο του ΟΑΚΑ. Ο κόσμος που θα αποβιβασθεί εκεί μπορεί να χρησιμοποιήσει το Μετρό της Κατεχάκη για να κατευθυνθεί έως τον σταθμό Μετρό Ευαγγελισμού , όπου και θα αποβιβασθεί.



3) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Η αναχώρηση από όλα τα σημεία θα γίνει με το ίδιο τρόπο.

Σημείωση: Σε όλους τους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος , θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σταδιακά , αναλόγως με την προσέλευση του κόσμου.



ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:

• ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που φέρουν αντίστοιχα γιλέκα

• ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


• ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : https://www.facebook.com/macedoniarally/

• ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ