Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Τα τελευταία νέα των τμημάτων Υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθεί το Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος θα διεκδικήσει τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο και τον έκτο στα επτά τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στον Β' όμιλο με συνολικό απολογισμό δέκα νίκες και μόλις μία ήττα.

Θυμίζουμε ότι ο Πιερικός Αρχέλαος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον Α' όμιλο με οκτώ νίκες και δύο ήττες και αν νικήσει στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 19:00 το νικητή του ζευγαριού ΑΓΕ Πιερίας - ΑΟΚ Βέροιας στο τελικό της διοργάνωσης.


Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:45 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των διπλωμάτων στην Πρωταθλήτρια ομάδα Κορασίδων, ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, για την αγωνιστική περίοδο 2017/8.


Η αθλήτρια του Πιερικού Ξανθίππη Καρατάσιου κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Δημήτρη Μπακογιώργο, στην προπόνηση του κλιμακίου βορρά της Εθνικής Κορασίδων, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 09:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β'.