Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Στις 28 Γενάρη πραγματοποιήθηκε, μέσα σε ζεστό και συντροφικό κλίμα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΛΑΕ Πιερίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι της παράταξης από όλον τον νομό. Επίσης, τίμησε με την παρουσία της η εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας και μέλος της ΠΓ, Δέσποινα Σπανού.




Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δ. Σπανού ευχήθηκε καλή και αγωνιστική χρονιά με θετικές πολιτικές ανατροπές. "Η ΛΑΕ παραμένει όρθια, σε διαρκή πολιτική εγρήγορση απέναντι στην εγκληματική μνημονιακή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η πολιτική πρόταση της ΛΑΕ είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση που μπορεί να βγάλει την χώρα από το μνημονιακό αδιέξοδο και να δώσει ελπίδα" τόνισε στον χαιρετισμό της η κ. Σπανου. Επίσης κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της ΛΑΕ να είναι σε ετοιμότητα διότι το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων.

Την πίτα έκοψαν από κοινού ο συντονιστής της ΝΕ ΛΑΕ Πιερίας Νίκος Παντελιάδης και ο π. βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορούς, τραγούδια και πολιτική συζήτηση.