Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/2/18 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00 ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ

Σας καλούμε στο αυριανό παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 


Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να πάρουν δύναμη για τo ποθούμενο αποτέλεσμα.

Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είναι μοναδική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.

Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ποδοσφαίρου και της πόλης μας.

Πρέπει στα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια να δώσουμε το στίγμα που αρμόζει στο όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Οφείλουμε όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαραθέσεις έχουμε και όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια ΠΙΕΡΙΚΗ «μελανόλευκη» οικογένεια να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους, οργανωμένους οπαδούς, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας για συσπείρωση, ενότητα και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του αγαπημένου μας ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας τη δεδομένη στιγμή, αλλά και το μεγάλο φορτίο που αναλαμβάνει ο προπονητής, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση, ήρθε η στιγμή να δείξουμε όλοι εμείς ότι έχουμε συνείδηση και δεν θα αφήσουμε την ομάδα μας, αυτά τα νέα παιδιά, τώρα που μας έχουν ανάγκη να πορευτούνε μόνα τους.

Οι ποδοσφαιριστές μας, χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να διατηρηθεί η ελπίδα.

Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.

Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας, ξεκινάει μία παμπιερική εκστρατεία στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ από το αυριανό παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ