Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η μεγάλη γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης (ΦΩΤΟ)
Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας και βράβευσης των αθλητών του για τις αθλητικές-μαθητικές διακρίσεις την χρονιά που μας πέρασε πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης.


Ξεχωριστό χρώμα στην χθεσινή εκδήλωση ήταν η απονομή του τίτλου του "Επίτιμου Προέδρου" και του "Επίτιμου μέλους" του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στους κ. Παναγιώτη Σεϊτανίδη και Αντώνη Καρπούζα αντίστοιχα.


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης τόνισε τα εξής:




Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους σας.

Κοι βουλευτές, κα Αντιπεριφερειάρχη, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, των επαγγελματικών, αθλητικών και πολιτιστικών φορέων της Πιερίας, αγαπητοί αθλητές και γονείς, προπονητές, μέλη και φίλοι του Ομίλου μας, σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας.

Ως Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που βρισκόμαστε όλοι μαζί σήμερα εδώ, για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου μας τη χρονιά που πέρασε και να τιμήσουμε πρόσωπα που πρόσφεραν στους σκοπούς του Ομίλου μας.

Το 2017, ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

Ο Όμιλος μας εκπροσωπήθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από την Κατερίνα Νικολαΐδου, ενώ δυο ακόμη Βαλκανικά μετάλλια, ένα χρυσό κι ένα αργυρό ήρθαν να προστεθούν στην πλούσια συλλογή του Ομίλου μας, χάρη στην Κατερίνα Κούρτη που μας έκανε να νιώσουμε ιδιαίτερη συγκίνηση υψώνοντας δυο φορές την Ελληνική σημαία εκπροσωπώντας την χώρα μας, μέσα στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Ακόμη, 3 αθλητές μας επιλέχθηκαν από τους προπονητές της Εθνικής μας Ομάδας στις αγωνιστικές κατηγορίες και 3 στη κατηγορία ανάπτυξης.

Στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας 2017 οι αθλητές μας κατακτήσανε 4 μετάλλια, 2χρυσά ένα αργυρό κι ένα χάλκινο βελτιώνοντας κατά μια, τη θέση του Ν.Ο.ΚΑΤ στην Πανελλήνια κατάταξη στις μεγάλες κατηγορίες, φέρνοντάς τον στην 6η θέση και στη 4η θέση στη βαθμολογία κατηγορίας Παίδων Κορασίδων.

Στην ιστιοπλοΐα ο Όμιλός μας εκπροσωπήθηκε στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Optimist και Laser, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ εντεκάχρονων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser και σε διασυλλογικούς αγώνες όλων των κατηγοριών με μεγάλη επιτυχία.

Ακόμη πραγματοποιήθηκε τους θερινούς μήνες, για τρίτη χρονιά, το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης και γνωριμίας με το άθλημα της ιστιοπλοΐας για παιδιά 6-12 ετών, με τίτλο «γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω». με υπεύθυνο προγράμματος τον Βαγγέλη Καρπούζα, που στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές για τις αγωνιστικές και σχολικές τους επιτυχίες, αλλά και την επιμονή και το ήθος τους. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους έμπειρους προπονητές του τμήματος κωπηλασίας Γιώργο Μπικογιάννη και Κατερίνα Φυτοπούλου για το έργο τους, και να ευχηθώ στον νέο προπονητή του τμήματος ιστιοπλοΐας κο Άγγελο Ανάσογλου καλή επιτυχία.

Θέλω ακόμη να συγχαρώ τους γονείς των αθλητών, για την προσπάθεια και το ήθος των παιδιών τους και να τους ευχαριστήσω θερμά, γιατί βρίσκονται ουσιαστικά παρόντες και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση του Ομίλου. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους γονείς αθλητών ιστιοπλοΐας και μέλη του Ομίλου μας κους Φαρμακίδη και Χατζηβασιλείου, , που στήριξαν έμπρακτα του τμήμα όσο είχε μείνει χωρίς προπονητή, μεταφέροντας τους αθλητές στη Θεσσαλονίκη για να προπονηθούν εκεί με τη συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς. Θερμές ευχαριστίες ακόμη αξίζουν στους πολυάριθμους εθελοντές, χορηγούς, μέλη και φίλους του Ομίλου μας που στήριξαν ποικιλοτρόπως όλες τις δράσεις, προσφέροντας ο καθένας στον τομέα που μπορούσε.

Επίσης αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού-Παιδείας και Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας Σοφία Μαυρίδου και τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την πλήρη στήριξή τους ηθική και υλική στους σκοπούς του Ομίλου. Η ανταπόκριση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου ήταν κάθε φορά ουσιαστική και άμεση, σε κάθε αίτημά μας, με γνώμονα πάντα να εξασφαλιστούν οι καλύτερες το δυνατόν συνθήκες για τη προετοιμασία των αθλητών μας.

Φέτος με επιχορήγηση του Δήμου Κατερίνης αγοράστηκε ένα σκάφος και ένα ζευγάρι κουπιά ενώ ήταν όπως κάθε χρόνο συνδιοργανωτής στους Αγώνες Κύπελλο Όλυμπος προσφέροντας τα κύπελλα και τα μετάλλια.

Παράλληλα μετά τις πλημύρες που έγιναν προ διμήνου η δράση της περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου, ήταν άμεση και έχει ήδη ξεκινήσει για Δεύτερη φορά μέσα σε μια 3 ετια ο καθαρισμός του καναλιού της Κωπηλασίας .

Δεν θα ήταν λοιπόν υπερβολή να πω ότι οι δυο πυλώνες της Τοπικής μας αυτοδιοίκησης έχουν αγκαλιάσει το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και έχουν μεγάλη συμβολή στις επιτυχίες που προανέφερα!

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τους 4 Βουλευτές του Νομού που είχαμε τη χαρά και την τιμή να συναντήσουμε επανειλημμένα και να σκύψουμε όλοι μαζί πάνω από τα προβλήματα του ΝΟΚΑΤ και του ναυταθλητισμού προσπαθώντας με θερμό πνεύμα συνεργασίας, να βρούμε λύσεις. Φέτος οργανώσαμε στις εγκαταστάσεις μας, συνάντηση των Βουλευτών της Πιερίας με Προέδρους Ναυτικών Ομίλων από την Περιφέρεια Βορείου Ελλάδας, και διοικητικούς παράγοντες της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, με θέμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα ναυταθλητικά σωματεία και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Αν αναλογιστούμε πόσοι άνθρωποι και φορείς: Διοίκηση, Προπονητές, γονείς, Τοπική και Κεντρική Διοίκηση, χορηγοί και εθελοντές εμπνέονται από τους σκοπούς του Ομίλου μας και προσφέρουν, ο καθένας από τη μεριά του, το μέλλον του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης διαγράφεται ευοίωνο!

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την παρουσία σας και να ευχηθώ του χρόνου να συναντηθούμε ξανά όλοι εδώ γιορτάζοντας ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.



Οι βραβεύσεις των αθλητών του ΝΟΚΑΤ:





*Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γ. Γραμματέας του ΝΟΚΑΤ Ευάγγελος Καρπούζας που αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών τόσο στις αθλητικές όσο και στις μαθητικές τους διακρίσεις.




"Συνεχίζουμε με τις βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών του Ομίλου για τις αγωνιστικές τους διακρίσεις.


H Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαΐδου είναι γνωστή πια σε όλους μας εδώ στην Πιερία, στην Ελλάδα αλλά και στον Παγκόσμιο αθλητισμό. Μια αθλήτρια με μοναδικές αγωνιστικές διακρίσεις. 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 στο Ρίο, 2 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και 8 μετάλλια σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Έχει ανακηρυχτεί 2 συνεχόμενες φορές, ως η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στην Ελλάδα από τον Π.Σ.Α.Τ. ενώ, η Παγκόσμια Κωπηλατική Ομοσπονδία FISA, τη συγκαταλέγει ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.

Για τις διακρίσεις της έχει βραβευθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη Βουλή των Ελλήνων, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, από τη Μητρόπολη με το Χρυσό Μετάλλιο της Αγίας Αικατερίνης και από πολλούς ακόμη φορείς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης τιμά την Ολυμπιονίκη του Κατερίνα Νικολαΐδου για τη συμμετοχή της στο Παγόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Παγκόσμιο κύπελλο 2018 καθώς και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του σκιφ γυναικών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017.


Κατερίνα Κούρτη





1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2017 στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ κορασίδων, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2017 στο αγώνισμα του διπλού σκιφ κορασίδων.

Η Κατερίνα Κούρτη μια αθλήτρια που στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία κορασίδων κατάφερε να μας συγκινήσει υψώνοντας δυο φορές τη γαλανόλευκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη, αγωνιζόμενη με την Εθνική μας Ομάδα. Επίσης κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 συμμετέχοντας στο πλήρωμα της τερακώπου κορασίδων του Ομίλου μας, ενώ παράλληλα αρίστευσε και στο σχολείο.


Απόδοση του τίτλου «Επίτιμου Προέδρου» στον Παναγιώτη Σειτανίδη




Στη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιανουαρίου 2016 αποφασίστηκε μετά από πρόταση του Δ.Σ. η απονομή του τίτλου του επίτιμου προέδρου στον μακροβιότερο πρόεδρο του Ομίλου τον κο Παναγιώτη Σεϊτανίδη. Ο κος Σεϊτανίδης συμμετείχε από το 1988 στη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, και από το 1993 και για τα απόμενα 18 χρόνια κατείχε τη θέση του Προέδρου. Επί θητείας του ο Όμιλος γνώρισε στιγμές δόξας με μεγάλες επιτυχίες τόσο αγωνιστικά, όσο και από πλευράς διοργανώσεων, με τον Ν.Ο.ΚΑΤ. να αναλαμβάνει δυο φορές το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας και 3 φορές Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας. Με συνολική θητεία 25 ετών στη Διοίκηση του Ομίλου, ήταν καθοριστική η προσφορά του στην οικοδόμηση αυτού του υγιούς κυττάρου αθλητισμού που έχει μεγάλη προσφορά στη κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους του τόπου μας. Ο κος Σεϊτανίδης είχε όραμα για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, και το πραγματοποίησε με επιμονή, πάθος, θυσίες και πολύ μεγάλη επιτυχία όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που απολαμβάνουν οι συνεχιστές του έργου του.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ανακηρύσσει τον κο Παναγιώτη Σεϊτανίδη "Επίτιμο Πρόεδρο" του σε αναγνώριση της μεγάλης και πολυετούς προσφοράς στο Ν.Ο.ΚΑΤ. από τη θέση του Διοικητικού Παράγοντα και του Προέδρου.


Απόδοση του τίτλου «Επίτιμου Μέλους» στον Καρπούζα Αντώνιο




Η Γενική Συνέλευση των μελών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης της 21ης Ιανουαρίου 2018 ομόφωνα αποφάσισε, μετά από πρόταση του Δ.Σ. να απονεμηθεί ο τίτλος του «Επίτιμου Μέλους» στον κο Αντώνιο Καρπούζα. Ο κος Καρπούζας διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχανικός με σπουδές στα Πανεπιστήμια του Βερολίνου και του Αμβούργου, είναι σε όλους μας γνωστός για την ενεργό συμμετοχή του στα κοινά. Υπηρέτησε ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος ως πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και ως βουλευτής .

Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από το 1980, συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον αείμνηστο Δημήτρη Κωνσταντινίδη, και επί δεκαετίες πρόσφερε και προσφέρει στους σκοπούς του Ομίλου μας. Μιλώντας νωρίτερα για τον κο Σειτανίδη αναφέρθήκαμε στο όραμά του για τον Ναυτικό Όμιλο ένα όραμα που χάρη και στη συνεχή τεχνική υποστήριξη και το αδιάκοπο ενδιαφέρον του Κυρίου Καρπούζα πήρε πνοή και μπόρεσε να στηριχτεί σε γερές βάσεις. Ο κος Καρπούζας όλα αυτά τα χρόνια μελέτησε και επέβλεψε παρεμβάσεις που αφορούσαν τα τεχνικά προβλήματα των εγκαταστάσεων του Ομίλου, τη δημιουργία κωπηλατικού κέντρου, την πρόβλεψη των κατάλληλων προδιαγραφών κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου ώστε να μην εμποδίζει μελλοντική διαπλάτυνση του καναλιού, αξιοποίηση του χώρου του κωπηλατηρίου, και πολλά ακόμη. Παράλληλα τα χρόνια της βουλευτικής του παρουσίας, υπήρξε συνεχής οικονομική υποστήριξη μέσω διαφόρων υπουργείων, άλλοτε με μικρές και άλλοτε με μεγαλύτερες επιχορηγήσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του Ομίλου. Τα ποσά που εκταμιεύθηκαν βρίσκονται καταγεγραμμένα στα βιβλία του Ομίλου, και τα γνωρίζουν οι διοικούντες, τα αποτελέσματα όμως και το έργο είναι σε όλους ορατό. Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ανακηρύσσει τον κο Αντώνιο Καρπούζα "Επίτιμο Μέλος" του σε αναγνώριση της σημαντικής και πολύπλευρης πολυετούς προσφοράς στο Ν.Ο.ΚΑΤ.


Το 2017 ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στέφθηκε Πρωταθλητής στο αγώνισμα της τετρακώπου με πηδαλιούχο Πάιδων, συμπληρώνοντας 10 χρόνια μιας παράδοσης που θέλει το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στο βάθρο των νικητών στο συγκεκριμένο αγώνισμα. (Γεγονός που αποτελεί άθλο αν αναλογιστεί κανείς ότι το σκάφος με το οποίο αγωνίστηκαν αγορασμένο το 1987 είναι ίσως ένα από τα παλαιότερα σκάφη που αγωνίζονται σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.)

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης τιμά τους αθλητές του Τσιαλό Δημήτριο, Νάστο Σωτήριο,Καριπίδη Σάββα, Γραμματόση Νικόλαο και Μπούσιου Γεώργιο για την κατάκτηση της1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017 στο αγωνισμα της τετρακώπου με πηδαλιούχο παίδων.


Τσιαλός Δημήτριος Αξίζει να σημειωθεί πως με το ίδιο σκάφος πριν από 30 χρόνια στέφθηκε πανελληνιονίκης και η μητέρα του Δημήτρη Τσιαλού, και σημερινή άξια προπονήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κατερίνα Φυτοπούλου.


Κούρτη Κατερίνα - Τσαρούχα Μαρία- Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Κωστοπούλου Κατερίνα: Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα της τετρακώπου κορασίδων στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2017.

Ένα πολύ δεμένο γυναικείο πλήρωμα με ταλαντούχες αθλήτριες, που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά και η χάρη μπορεί να συνδυαστεί άνετα με την δύναμη την θέληση και τις αγωνιστικές επιδόσεις αλλά και τις μαθητικές επιδόσεις καθώς όλες τους είναι και αριστούχες μαθήτριες.

Καραμήτρος Θωμάς- Ζέρβας Ειρηναίος:

Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο Ανδρών στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πολύ έμπειροι αθλητές με πολλές Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δυο αυτοί αθλητές έχουν στεφθεί χρυσοί Πανελληνιονίκες σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν στην αθλητική τους πορεία:

Παίδων, Εφήβων και Ανδρών, ενώ διακρίνονται για το ήθος και τον χαρακτήρα τους, αποτελώντας θετικά πρότυπα για τους νεαρότερους αθλητές.

Καραμήτρος Θωμάς Ο μόνος αθλητής του Ν.Ο.ΚΑΤ.με συμμετοχή σε δυο Ολυμπιακές Διοργανώσεις: τους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων στην Κίνα, και τους Ολυμπιακούς αγώνες 2016 στο Ρίο, σε δυο Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Χρυσός Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης, φοιτητής σήμερα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ.

Ζέρβας Ειρηναίος: Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης, κατάφερε με επιτυχία να συνδυάσει τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές και το 2017 αποφοίτησε με επιτυχία από τη σχολή Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Και περνάμε στην επόμενη βράβευση που αφορά στο τμήμα ιστιοπλοΐας, και έναν αθλητή με πολυετή παρουσία και πλούσιες διακρίσεις, τόσο στην κατηγορία Οπτιμιστ όσο και στη κατηγορία Λέιζερ. Ο Ευάγγελος Βαρμπένης ακόμη διακρίνεται για το ήθος του και την αγάπη για το άθλημά της ιστιοπλοίας, ενώ βοήθησε ουσιαστικά στο θερινό πρόγραμμα «γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω», μυώντας τα μικρά παιδιά στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης τιμά τον ιστιοπλόο του Ευάγγελο Βαρμπένη ως τον αθλητή του τμήματος Ιστιοπλοΐας με τις περισσότερες διακρίσεις το 2017.

…………………………………….

Όπως προανέφερα και στις αθλητικές βραβεύσεις, οι περισσότεροι από τους πρωταθλητές μας αλλά και από τους νεαρότερους αθλητές που ανήκουν στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης είναι ταυτόχρονα και αριστούχοι μαθητές, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι πρωταθλητισμός και άριστες σχολικές επιδόσεις, συνδυάζονται αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα, θέληση και οπωσδήποτε, στήριξη από το Σύλλογο, αλλά κυρίως από τους γονείς. Τους γονείς που σίγουρα είναι οι αφανείς ήρωες της όλης προσπάθειας.

Και ξεκινάμε με τη Βράβευση του πρωταθλητή Ειρηναίου Ζέρβα για την αποφοίτησή του με άριστα από τη Σχολή Οδοντικής Τεχνολογίας ΤΕΙ Αθηνών. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας.

Συνεχίζουμε με τους αθλητές που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης βραβεύει τους αθλητές του που αρίστευσαν στη 1η γυμνασίου:

1) Κωστοπούλου Ελευθερία με βαθμό 20

2) Σαλμανλή Παναγιώτα με βαθμό 20

3) Ζιώγα Θεοφανία με βαθμό 19 13/14

4) Οχανιάν Άκη με βαθμό 19 12/14

5) Κωνσταντινίδου Μάρθα με βαθμό 19 13/20

6) Συνοπίδου Μαρία με βαθμό 19 7/14

7) Καρπούζα Κυριακή με βαθμό 19 6/14

8) Χατζησαββίδου Δήμητρα με βαθμό 19 4/14

9) Τζιουμέρκα Ηλία με βαθμό 18 13/14

---------------------------------------------------------------------

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης βραβεύει τους αθλητές του που αρίστευσαν στη 2α γυμνασίου:

1) Μπούσιου Γεώργιος με βαθμό 20

2) Μπούσιου Ελένη με βαθμό 19 13/14

3) Κανταρτζή Γεωργία με βαθμό 19 11/14

4) Καλύβας Δημήτριος με βαθμό 19 4/14

5) Κουσίδου Άννα με βαθμό 19 6/14

6) Σταθακοπούλου Βασιλική 19 1/14

7) Κοκκινοπλίτη Χριστίνα με βαθμό 18 13/14

-----------------------------------------------------------

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης βραβεύει τους αθλητές του που αρίστευσαν στη 3η γυμνασίου:

1) Ζιώγα Κωνσταντίνο με βαθμό 19 12/14

2) Κάρκα Αλκμήνη με βαθμό 19 11/14

3) Μαρέτη Βασιλική με βαθμό 19 8/14

4) Κούρτη Αικατερίνη με βαθμό 18 8/14

------------------------------------------------

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης βραβεύει τους αθλητές του που αρίστευσαν στη 1η Λυκείου:

1) Τσαρούχα Μαρία με βαθμό 19,4

2) Κωστοπούλου Κατερίνα με βαθμό 18,9

3) Κυριακίδου Κωνσταντίνα με βαθμό 18,7

4) Γραμματόσης Νικόλαος με βαθμό 18,4

5) Καλαϊτζίδου Αναστασία με βαθμό 18,2

----------------------------------------------------------------------

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης βραβεύει τους αθλητές του που αρίστευσαν στη 2α Λυκείου:

1) Χατζησαββίδης Χρήστος με βαθμό 18,6

2) Τομπρής Ιωάννης με βαθμό 18,4

-----------------------------------------------------------











































































*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikailithia.blogspot.gr