Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ


Μέσα σε μια ευχάριστη βραδιά και γιορτινή ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστές τους νέους ποδοσφαιριστές του Προπαιδικού τμήματος ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, παρέθεσε οικογενειακό δείπνο ο γονέας Βασίλης Τσακιρίδης στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στα μέλη της διοίκησης του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ

ενόψει των εορτών, στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο της γνωστής Ψησταριάς – Ουζερί «Το Μπερεκέτι» στην οδό Φαρμάκη 58 της Κατερίνης του Κωνσταντίνου Κώστα, μέσα σ΄ ένα εγκάρδιο, οικογενειακό και πολύ καλό και «ζεστό» κλίμα κάτι που εκφράζει άλλωστε το προπαιδικό τμήμα αλλά και όλα τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ. Μετά το νόστιμο δείπνο οι συνομήλικοι ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές ημέρες. Το γεύμα ήταν μια προσωπική πρωτοβουλία και προσφορά του Βασίλη Τσακιρίδη, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για το καλό και εξαίρετο κλίμα που επικρατεί τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα. Σε μια προσπάθεια που καταβάλουν όλοι με το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα τους δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα προσφέροντας ταυτόχρονα χαρά και διασκέδαση.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τον γονέα, καθώς και τη διεύθυνση του καταστήματος κ. Κωνσταντίνου Κώστα για την οργάνωση, την εξυπηρέτηση και το ωραίο μενού καθώς και για τα ωραία γλυκά.