Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Τον Δεκέμβρη του 2017 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Καρίτσας τα εγκαίνια του Εργαστηρίου Ανάγνωσης Τέχνης και Τεχνολογίας «Μοβ Δράκος».


Το Εργαστήρι σχεδιάστηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και με την συνδρομή της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, πολλών φορέων της περιοχής και την εθελοντική προσφορά γονέων μαθητών μας.

Με το εργαστήρι το σχολείο έχει έναν πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο στον οποίο μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να διαβάσουν, να ζωγραφίσουν, να παρακολουθήσουν, να δημιουργήσουν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου, της τοπικής κοινωνίας, των φορέων, της εκπαίδευσης, γονείς και μαθητές. Την εκδήλωση ομόρφυναν με θεατρικά τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Οι μαθητές και οι εκπ/κοί του σχολείου ευχαριστούν θερμά τον Σύμβουλο κ. Γραίκο, εμπνευστή του έργου, τον αντιδήμαρχο κ. Χαρέλα, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Φόλιο, τον Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής κ. Καλαϊτζή, τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Πατρή, τον κ. Μπέη Δ, τον κ. Μεντεκίδη, ιδιοκτήτη της «ΔΙΟΣ», την εταιρία καπνού «SOCOTAB», την εταιρία ζωοτροφών «ΤΟΚΑΣ», την εταιρία ακτινιδίων «ΖΕΥΣ», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καρίτσας, την Αθλητική Ένωση Καρίτσας, τους εκδοτικούς οίκους «ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ» & «ΨΥΧΟΓΙΟΣ», την κ. Κιάφα Φ, τους γονείς Γαβρή Δ, Καραγεώργη Γ, Πατρή Δ, Ζέρβα Δ, Πιτσιάβα Α και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τη καθοριστική συμμετοχή τους στην υλοποίηση του έργου αυτού.

Ο Δντης του σχολείου