Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.
Την έκφραση ευχαριστιών, την ανταλλαγή ευχών και την ανανέωση της συνεργασίας, περιελάμβανε η επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) στους επικεφαλής των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Πιερίας (πρώτου και δευτέρου βαθμού).


Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο., Γρηγόρης Παπαχρήστος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, Πλάτωνα Τασχουνίδη, το μέλος της διοίκησης, Περικλή Χατζηγιάννη και τους συνεργάτες του Οργανισμού, τον καλλιτεχνικό σύμβουλο, Γιώργο Χανδόλια και τον οικονομολόγο, Αντώνη Μανωλόπουλο, επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τους Δημάρχους Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνο Δημόπουλο και Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελο Λαγδάρη.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και οι Δήμοι Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού, αποτέλεσαν τους συνδιοργανωτές και του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017.

Επιδίδοντας στους επικεφαλής των Αυτοδιοικητικών Οργανισμών το αναμνηστικό της τιμητικής συνεργασίας και το φωτογραφικό λεύκωμα «Οι άνθρωποι του ΟΡ.ΦΕ.Ο. σε όμορφες στιγμές !!! 2015-2017», ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος, επισήμανε: «Θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε εσάς τους συνδιοργανωτές και του τελευταίου Φεστιβάλ Ολύμπου, τους θεσμικούς φορείς της αυτοδιοίκησης, για την σημαντική και πολύπλευρη υποστήριξη σας στις επιλογές και πρωτοβουλίες μας. Η συνεργασία μας καταξίωσε και εδραίωσε ακόμα περισσότερο το Φεστιβάλ Ολύμπου με την διεθνή αναγνώριση. Παράλληλα είμαστε εδώ για να ανανεώσουμε τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας, αλλά και να σας ευχηθούμε καλή και επιτυχή χρονιά στο έργο σας, με υγεία και ευτυχία τόσο σε εσάς, όσο στις οικογένειες και τους συνεργάτες σας.»

Στις αντιφωνήσεις πέρα των ευχαριστιών και ευχών, ειπώθηκαν μεταξύ άλλων: «Με ακόμα περισσότερη υποστήριξη και ενεργότερη συμμετοχή, θα συνεχίσουμε την προσφορά μας στο Φεστιβάλ Ολύμπου. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια το αποδείξαμε έμπρακτα.» υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.


«Στο Δήμο μας με τον τεράστιο αρχαιολογικό πλούτο υλοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των παραστάσεων. Με όλες τις δυνάμεις μας θα συμβάλλουμε στη αξιοποίηση και βελτίωση των υποδομών», τόνισε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.


Τέλος ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελος Λαγδάρης, είπε: «Ο ιστορικός πλούτος της Βόρειας Πιερίας γίνεται ακόμα γνωστότερος με τη φιλοξενία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου. Συνεχίζουμε ακόμα δυναμικότερα τη συνεργασία των τελευταίων χρόνων».