Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Δραστηριότητες ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δραστηριότητες ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η Αερολέσχη Πιερίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το καλό του χρόνου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018. Ο φιλόξενος και όλο ζεστασιά χώρος του πολιτιστικού Κέντρου Κονταριώτισσας ακολούθησε πιστά τους κανόνες φιλοξενίας και έφερε όλους τους φίλους του Αεραθλητισμού πολύ κοντά .

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΠΙΕΡΕΣ» κ Μαρία Γκρέμου –Δρεβελή ήταν η ψυχή της φιλοξενίας.

Πλήθος φίλων ,παλιών και νέων μελών συμμετείχε δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το τυχερό νόμισμα κέρδισε ο κ.Ευάγγελος Αποστόλου δίνοντας χαρά και ελπίδα για την νέα χρονιά .

Την όλη εκδήλωση προσφώνησε ο πρόεδρος της Αερολέσχης Αστέριος Χαρίσης καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και κάνοντας μικρή αναφορά στην ιστορία, τις δραστηριότητες και τους στόχους της Αερολέσχης .

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους υγεία προσωπική ,οικογενειακή γεμάτη επιτυχίες .

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων και οι κα Βούλα Νατσιού Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κοντ/σσας ,o κος Γρηγόρης. Παπαχρήστος Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ πρώην Δήμαρχος Δ.ΔΙΟΥ ο κος Πλατσάς Εμμανουήλ πρώην Αντινομάρχης (Ταξχος ΕΑ),ο κος Γεώργιος Πατσιαρίκας Αντιπτέραρχος (ΕΑ),,ο κ Τεκιρίδης Θεόδωρος (Σνχης ΕΑ) Υπεύθυνος της ομάδος Olympus Mountain Αctivities πρώην Πρόεδρος του ΕΟΣ Κατερίνης και πολλοί επώνυμοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων μέλη και φίλοι της Αερολέσχης τους οποίους ευχαρίστησε ο Πρόεδρος κος Αστέρης Χαρίσης,.







ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΚΙΡΙΔΗΣ