Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου στη Wikipedia (Βικιπαίδεια)

Η Wikipedia (ή Βικιπαίδεια) είναι ένα συλλογικό εγκυκλοπαιδικό εγχείρημα, μια ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, που έχει συσταθεί στο Διαδίκτυο (Internet), παγκόσμιο, πολύγλωσσο, που λειτουργεί με την αρχή του Wiki.

Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Συνελήφθησαν συνολικά 26 άτομα και βεβαιώθηκαν 640 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα
Πραγματοποιήθηκαν 2.608 έλεγχοι ατόμων, 2.271 έλεγχοι σε οχήματα και 188 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ προσήχθησαν 147 άτομα 

Αν μπαλώνεις με κλωστές ξεφτισμένες, πόσο περιμένεις να μείνει το μπάλωμα;

Κείμενο- παρέμβαση του Καθηγητή Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ κ. Ζαχαρία Σκούρα σχετικά με το σχέδιο του Νέου Λυκείου και την συγχώνευση Βιολογίας και Χημείας.

Για το ιδιωτικό «αιολικό πάρκο» στη Μηλιά Πιερίων

Με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από τον ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης του ιδιωτικού αιολικού «πάρκου» συνολικής ισχύος 22 MW (11 ανεμογεννήτριες) και των συνοδών υποστηρικτικών έργων αλλά και με τη συναίνεση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, γίνεται ένα βήμα για την υλοποίηση μιας μεγάλης επέμβασης στα Πιέρια όρη. 

Ποιός διοικεί αυτόν τον Δήμο;

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην συζήτηση για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στις Τ.Κ. Σεβαστής, Κούκου, Νέας Τραπεζούντας, Κάτω Αγίου Ιωάννη και Τριλόφου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν.Τραπεζούντας Λεωνίδας Ζανέτας κατηγόρησε συλλήβδην όλη την αντιπολίτευση ότι δεν έκανε τίποτα για τις διακοπές νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή το τελευταίο χρόνο!

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2017

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2017

Με τον ΝΟΚΑΤ στην Καστοριά. (Τώρα!)




ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ- ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ: 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)


Υπό αστυνομική προστασία λόγω των αντιδράσεων των κατοίκων της Μηλιάς οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έδωσαν τελικά την έγκριση τους για την εκμίσθωση έκτασης στα Πιέρια Όρη για να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες.