Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Διάσωση ανθρώπου σε πυρκαγιά από πυροσβεστες της Π.Υ Κατερίνης


Αστυνομικό δελτίο της ημέρας για την Πιερία

Συνελήφθησαν χθες (7-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου και του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, 5 ημεδαποί για κλοπή από όχημα. Ειδικότερα, δύο από τους συλληφθέντες ηλικίας 20 και 18 ετών, εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς, τη στιγμή που είχαν παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του ένα δοχείο λαδιού μηχανής.

Εξόρμηση φοιτητών από την Κατερίνη στην Άνω Μηλιά Πιερίας

Προσκύνημα στο Σταυρό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Άνω Μηλιά Πιερίας, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 6 Ιουλίου φοιτητές από την Κατερίνη, μέλη του γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Απόψε στις 9:30 στο Δίον Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ»

Η συναυλία, η οποία γίνεται μετά από επιθυμία του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, θα παρουσιαστεί απόψε Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 στο Αρχαίο Θέατρο Δίου στις 9:30 μ.μ., στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Θετικά τα αποτελέσματα του πρώτου μήνα λειτουργίας της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην Κατερίνη

Ενισχύεται η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών της παραλιακής ζώνης και των κεντρικών εμπορικών δρόμων με την εμφανή αστυνομική παρουσία

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αγαπητές συνεθελόντριες μας, κ. Ελένη Κουστιάνη και κ. Γεωργία Χαλκίδου, για την ανάδειξη τους ως Εκπαιδεύτριες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα την Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή.

Ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης 2 Αντλιοστασίων της παραλιακής ζώνης Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς Προϋπολογισμού 900.000€

Υπογράφηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, η απόφαση ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020», των 2 αντλιοστασίων στην παραλία της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς με προϋπολογισμό 900.000€...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Απ’ τα τσακάλια δε γλιτώνεις
με ευχές και παρακάλια...
Κ.Βάρναλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΜΑΝΙΔΗ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με δυο έμπειρους γνωστούς ποδοσφαιριστές στην Πιερία, τον 33χρονο Χρήστο Λαζαρίδη μεσοεπιθετικό με πλούσιο βιογραφικό και με παραστάσεις από Football League σε Πιερικό, Καστοριά, Βατανιακό, Ποσειδώνα Ν. Πόρων καθώς επίσης αγωνίστηκε και σε ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας όπως: Βατανιακό, Ρούβα και τελευταία Πύδνα Κίτρους.

ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15/6/2017, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΟΥΒΑΛΟΝΤΑΣ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤO 4o ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΟ 4Ο ΘΑ ΕΙΝΑΙ « ΠΙΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ».

Κι ο χορός των μνημονίων καλά κρατεί…
Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* – φιλόλογος
A΄ Μέρος
Θα επιχειρήσουμε παρακολουθώντας, όσο μπορούμε τα πολιτικά δρώμενα στην πατρίδα μας να διατυπώσουμε κάποιες απόψεις για το πώς η κυβέρνηση της χώρας μας τα «βρήκε» με τους θεσμούς (δανειστές) και έκλεισε επί τέλους η διαβόητη 2η Αξιολόγηση...

Ο Τουρισμός αποκαλύπτει το πραγματικό περιεχόμενο της καπιταλιστικης ανάπτυξης

Από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με το ΣΕΤΕ αποδεικνύεται ότι το παράδειγμα του κλάδου του Τουρισμού, που εκθείασε σήμερα ο κ. Τσίπρας, αποκαλύπτει και το πραγματικό περιεχόμενο της "δίκαιης ανάπτυξης".

Καλημέρα Κατερίνη, Σάββατο σήμερα 8 Ιουλίου 2017

Καλημέρα Κατερίνη, Σάββατο σήμερα 8 Ιουλίου 2017