Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Παράνομη η διέλευση ξένων στρατευμάτων εντός της χώρας μας χωρίς απόφαση της Βουλής!

Άρθρο 27 του Συντάγματος παράγραφος 2:

«Xωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Eλληνική Eπικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ' αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.»
Αναφερόμαστε στην άσκηση του ΝΑΤΟ «Noble Jump 2017» που θα γίνει στη... Ρουμανία και την διέλευση από την χώρα μας ξένων στρατευμάτων, ανάμεσα τους και Αλβανικών στρατευμάτων!!!

«Ο ήχος του χρήματος». ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

«Ο ήχος του χρήματος». ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ –ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
Η φράση είναι παρμένη από την τακτική που είχε εφαρμόσει η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία κατά τον Μεσαίωνα με την έκδοση των περίφημων « συγχωροχαρτιών», που εξέδιδαν οι Πάπες έναντι χρηματικής αμοιβής για τη άφεση των αμαρτιών των πιστών. 

Όπως διακήρυττε χαρακτηριστικά ο περιοδεύον καθολικός μοναχός Τέτζελ « μόλις ακουστεί ο ήχος του χρυσού νομίσματος που έπεφτε στο δίσκο η ψυχή του πιστού μεταπηδά από το Καθαρτήριο στον Παράδεισο».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ καλεί τα Μέλη του σε Γενική Συνέλευση, με στόχο τον απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης και την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ένωσης. Η εν λόγω Γενική Συνέλευση ορίστηκε από το ΔΣ για την Κυριακή 28-05-17, στις 11.30, (θέατρο "ΑΥΛΑΙΑ" του σκηνοθέτη κ Ανδρέα Μιχαήλ Σμύρνης 10 Κατερίνη).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 76Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 76Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Επετειακή εκδήλωση του Συλλόγου μας για την συμπλήρωση των 76 χρόνων από την Μάχη της Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/5/2017 και ώρα 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί αρχείο με οπτικοακουστικό υλικό για την Μάχη της Κρήτης, που έχει αποσταλθεί κατόπιν αιτήσεώς μας, από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Γ.Ε.Σ. και θα πραγματοποιηθεί σχετική ομιλία.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η χορωδία Ριζίτικου τραγουδιού του Συλλόγου μας.

76 χρόνια από την Μάχη της Κρήτης.

76 χρόνια από την Μάχη της Κρήτης.

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (26-5-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 30χρονος ημεδαπός, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο...

Σύλληψη για κλοπή στη Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (26-5-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθε σε φροντιστήριο και αφαίρεσε από την τσάντα 47χρονης ημεδαπής...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στους χαλεπούς και ασπρόμαυρους καιρούς που βιώνουμε ήρθε να δώσει χρώμα και να γεννήσει όνειρα η πρόταση του Λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης για ένα ταξίδι στη Ρώμη – Πομπηία.

1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΧΡΥΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕ 12 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ (ΟΑΚΑ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Τσαλοπούλειο, τι, πως και πότε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσαλοπούλειο, τι, πως και πότε; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ερώτηση της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου, δημοτικής συμβούλου της παράταξης "Άλλος δρόμος για την Κατερίνη" για τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος Κατερίνης για το συγκεκριμένο κτίριο.

Δείτε το βίντεο:

Οι χορωδίες 3ου & 4ου Γυμνασίου Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι χορωδίες 3ου & 4ου Γυμνασίου Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)
Κοινή εμφάνιση των χορωδιών 3ου & 4ου Γυμνασίου Κατερίνης στην συναυλία τους στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης "Ο ΆΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ".

Υπεύθυνες χορωδιών: Ακρίδα Ευγενία & Κελεσίδου Ροδή.

Δείτε το βίντεο:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Πληθαίνουν τα κόμματα του Σόιμπλε...

Του Δημήτρη Καζάκη.
Εκτός από τους δραχμιστές του κ. Χιόνη, Κατσανέβα, Καπερνάρου και Μπουλούκου, πού ήρθαν να εμφανίσουν ως «λύση» την πρόταση «αγρανάπαυσης» του κ. Σόιμπλε, βρέθηκαν κι άλλοι να πρακτορεύσουν την ίδια περίπου πρόταση. Πρώτος απ’ όλους ο μέγας Βαρουφάκης, ή Μπαρουφάκης – όπως επάξια κέρδισε το παρατσούκλι στην πλατεία Συντάγματος το 2011 – με το Diem35.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 27 Μαΐου 2017

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 27 Μαΐου 2017