Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ανοίγει τις πύλες του με το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ανοίγει τις πύλες του με το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης
Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια θα ανάψουν στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο των 55 στρεμμάτων στην Κατερίνη και ένα μοναδικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων ξεκινά.
Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανοίγει απόψε το Μουσικό Σχολείο της Κατερίνης, που στις 19:00 θα μας μεταφέρει στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, μέσα από μια μοναδική συναυλία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο.


Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από το πρωί συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα και στις 19:00 ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, νεράιδες, ταχυδακτυλουργοί και ήρωες παραμυθιών θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε κόσμους φανταστικούς, ενώ μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα καθημερινά θα τους διασκεδάζουν.

Ανεβαίνοντας στο «Πολικό Εξπρές» οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη γεμίζουν τα παιδικά πρόσωπα χρώματα και φως και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού περιμένουν όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, στην παγοτσουλήθρα, στο Baby kart, στο παγοδρόμιο, στο καρουζέλ, και στον μύλο του λούνα πάρκ.



Δεν θα μπορούσαν να λείπουν το «Σπίτι και το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη», η «Αστερούπολη», η «Ευχούπολη», το «Στρουμφοχωριό», το «Ζαχαρόσπιτο» και το «Μαγεμένο Δάσος», τα οποία συμπληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη εικόνα. Οι πρόσκοποι μας περιμένουν να ζήσουμε μια ξεχωριστή περιπέτεια στη «Χώρα του Survivor», ενώ παραμύθια ζωντανεύουν καθημερινά στο Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνης. Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, στο οποίο πολύτιμη είναι και η συμμετοχή των πολιτιστικών και κοινωφελών συλλόγων.