Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα στο Πάρκο Χρωμάτων της Κατερίνης. Ανάβει απόψε το δέντρο ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης

Χριστούγεννα στο Πάρκο Χρωμάτων της Κατερίνης. Ανάβει απόψε το δέντρο ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης
Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται ήδη από χθες η πόλη της Κατερίνης, καθώς άνοιξε η χρωματιστή πύλη του θεματικού Χριστουγεννιάτικου πάρκου, με πλήθος κόσμου να έχει κατακλύσει το Πάρκο των Χρωμάτων από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας του.

Απόψε το πάρκο θα γίνει ακόμη πιο φωτεινό καθώς στις 19:00 ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης θα ανάψει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο ύψους 20 περίπου μέτρων που βρίσκεται στο κέντρο του πάρκου, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για να ξεκινήσει η πιο χαρούμενη και λαμπρή γιορτή του χρόνου. Το εορταστικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την προγραμματισμένη συναυλία έντεχνης μουσικής με τον Βασίλη Πρατσινάκη.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης θα ξεκινήσουν στις 12:00 με κουκλοθεατρική παράσταση με γιγάντιες κούκλες από το θίασο Redicolo , ενώ στις 18:00 η ομάδα εναέριων ακροβατικών ETHERICA θα παρουσιάσει χορογραφίες μέσα σε χρώματα και ατμόσφαιρα Χριστουγέννων. Τη σκυτάλη θα παραλάβει αμέσως μετά στις 20:00 ο Γιάννης Χαρίσης με μια μοναδική μουσική συναυλία