Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι. Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι. Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης
Το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ι. Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης. Συμμετείχαν πολλοί μαθητές και πλήθος κόσμου κατέκλυσε την ενοριακή αίθουσα.

Έλαβαν μέρος τέσσερις μαθητικές χορωδίες της ενορίας και ερμήνευσαν με ιδιαίτερη χάρη ύμνους, τραγούδια και κάλαντα του Δωδεκαημέρου. Επίσης πολλοί μαθητές απήγγειλαν εορταστικά ποιήματα. Όλα τα παραπάνω υπό την ευθύνη των Κατηχητών και των χοραρχών της ενορίας.

Η εορτή επισφραγίστηκε ως είθισται με θεατρική παράσταση. Το θέμα της ήταν «Δώρο Γενεθλίων», το σενάριο της οποίας επιμελήθηκε με επιτυχία η φοιτήτρια φιλολογίας Ευαγγελία Μπιλίνα.

Εν κατακλείδι ο προϊστάμενος της ενορίας π. Διονύσιος, ευχαρίστησε τα παιδιά για τον κόπο τους, αλλά και τους γονείς που τα εμπιστεύονται στην αγκαλιά της μητέρας εκκλησίας. Τόνισε δε το αληθινό νόημα της επικείμενης εορτής το οποίο πολλές φορές καλύπτεται κάτω από το πέπλο της κοσμικότητας. Τέλος ευχήθηκε σε όλους να βιώσουν στην καρδιά τους το πνευματικό μεγαλείο των Χριστουγέννων.