Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τελευταία προπόνηση για το 2017. Πάντα με διάθεση και προθυμία για την προετοιμασία με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τελευταία προπόνηση για το 2017. Πάντα με διάθεση και προθυμία για την προετοιμασία με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα
Οι αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών έχουν και πρόγραμμα και στόχο! Για να φτάσουν όμως σ αυτόν -το ξέρουν- πως πρέπει να κάνουν θυσίες και προσπάθεια. Έτσι όταν αυτό γίνεται συνείδηση η προπόνηση της τελευταίας μέρας του χρόνου είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι.

Με ελάχιστες - και οι περισσότερες δικαιολογημένες - οι Πιερίδες Μούσες έκαναν μια ευχάριστη προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2017, τελευταίας μέρας του χρόνου. Επέλεξαν να διαθέσουν 2 ώρες στον κοινό σκοπό που είναι η θετική παρουσία, η προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα στο επόμενο αγώνα, η τελική θετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα!

Η προπόνηση έγινε με χαρούμενη διάθεση, με πολλά χαμόγελα και αστεία και ήταν γενικά μια ευχάριστη, χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα στην οποία συνέβαλε και ο φωτεινός και ζεστός ήλιος του μεσημεριού της τελευταίας μέρας του χρόνου.

Το παρόν, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, έδωσαν και τα μέλη του Δ.Σ. και αρκετά μέλη και φίλοι των Πιερίδων Μουσών.





Μια προσφορά αλληλεγγύης

Αυτές τις εορταστικές μέρες, δυστυχώς δεν σταματούν τα προβλήματα. Το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών κ. Λάζαρος Σκαμπαρδώνης εισήχθηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο Κατερίνης και χρειάστηκε άμεσα μετάγγιση αίματος. Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών ανταποκρίθηκε άμεσα και το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου η Μουτάφη Μελίνα, Μετενίδου Γεωργία και ο αδελφός της Μετενίδης Παναγιώτης έσπευσαν και έδωσαν αίμα στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Κατερίνης για λογαριασμό του Λάζαρου Σκαμπαρδώνη. Ήταν μια προσφορά αλληλεγγύης που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζει την ομάδα και τα μέλη των Πιερίδων Μουσών.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις θερμές του ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον κ. Λάζαρο Σκαπαρδώνη και εύχεται σ όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία!