Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Πράξη φιλίας για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από τον Βασίλη Τσακιρίδη

Πράξη φιλίας για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από τον Βασίλη Τσακιρίδη
Δείπνο παρέθεσε το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος του αγώνα της Football League ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ο ένθερμος φίλαθλος από την Κατερίνη Βασίλης Τσακιρίδης σε όλη την αποστολή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ...

στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο της Ψαροταβέρνας «Θεόδωρος» στην Παραλία της Μεθώνης Πιερίας. Παρόντες ήταν όλη η αποστολή, το τεχνικό επιτελείο, μέλη της διοίκησης και δημοσιογράφος από το Αίγιο. Ο γνωστός δάσκαλος παρέθεσε ένα πλούσιο καταπληκτικό δείπνο μέσα σ΄ ένα εξαίρετο και «ζεστό» κλίμα. 

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Χρήστος Σωτηρόπουλος χάρισε ένα λάβαρο της ομάδας για ενθύμιο της ωραίας και όμορφης βραδιάς που επιμελήθηκε ο Βασίλης Τσακιρίδης, όπου από χρόνια τώρα αναπτύχθηκαν δεσμοί «ποδοσφαιρικής φιλίας» γεγονός για τις εξαιρετικές σχέσεις των δυο πλευρών, αφού πρώτα τους ενώνει το «μελανόλευκο» χρώμα της ιστορίας τους (μέλος της διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ) και έπειτα οι ανθρώπινες σχέσεις φιλίας που αναπτύχθηκαν Κατερίνη – Αίγιο, μιας και επισκέπτεται τακτικά οικογενειακός το Αίγιο πόλη καταγωγής της συζύγου του και παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα της ομάδας.