Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Παρά την κακοκαιρία των ημερών, πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο στην Πιερία. Κλοπές, τυχερά παιχνίδια και απάτες...

Παρά την κακοκαιρία των ημερών, πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο. Κλοπές, τυχερά παιχνίδια και απάτες...
Συνελήφθη χθες (17-11-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσε από εκδοτήρια εισιτηρίων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νέων Πόρων, μία συσκευή ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του.


*Συνελήφθη χθες (17-11-2017) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, μετατρέποντας τις οθόνες υπολογιστών όπου εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server). Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της συμπεριλαμβάνεται και ο 68χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο. Κατασχέθηκε ο παραπάνω κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

*Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα πώλησης γεωργικού ελκυστήρα μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, μαζί με μία συνεργό του, απέσπασαν από 54χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, πείθοντάς τον να καταθέσει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς να πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία.