Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ
Η Πέμπτη 16/11/2017 ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας. Περίπου στις 11 το πρωί ακούστηκε ότι πλημμύρισε το κυνοκομείο.
Άμεσα ο Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ", Νικήτας Κανταρτζής και ο υπεύθυνος ζωοκόμος του κυνοκομείου προσπάθησαν να φτάσουν ως εκεί αλλά στάθηκε αδύνατον εξαιτίας της δυνατής βροχής που είχε μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια.

Ειδοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή η πυροσβεστική αλλά ήταν πάρα πολλά και τα περιστατικά και και δεν μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν. 

Να ευχαριστήσουμε σε αυτό το σημείο και την Ειρήνη, που βοήθησε σημαντικά και περίπου στις 7 ήρθε η πυροσβεστική και με τη βοήθεια μιας βάρκας μπόρεσαν να μπουν στο κυνοκομείο. 

Τα ζώα ευτυχώς ήταν όλα καλά.

Την επόμενη μέρα ο ζωοκόμος μπόρεσε να πάει κανονικά στο κυνοκομείο ώστε να ταϊστούν τα ζώα. Να σημειώσουμε ότι συνεχώς ήμασταν σε επικοινωνία με τον Δήμο Κατερίνης και ενημερώναμε για τις εξελίξεις.

Σήμερα Σάββατο 18/11 πριν λίγο ο αντιπρόεδρος του σωματείου βρέθηκε στο κυνοκομείο, οι φύλακες βρίσκονται εκεί και καθαρίζουν τις λάσπες που άφησε πίσω της η βροχή. Ευτυχώς ο εσωτερικός χώρος που βρίσκονται τα ζώα δεν πλημμύρισε λόγω των πολλών φρεατίων που υπάρχουν εκεί. Τα ζώα είναι όλα εκεί και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο "ΑΡΓΟΣ"