Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου για την ομιλία της Κυριακής 22 Οκτωβρίου με θέμα: Ανάλυση μαλλιών - Ελλείψεις ιχνοστοιχείων και επιβάρυνση από βαριά μέταλλα

Δελτίο τύπου για την ομιλία της Κυριακής 22 Οκτωβρίου με θέμα: Ανάλυση μαλλιών - Ελλείψεις ιχνοστοιχείων και επιβάρυνση από βαριά μέταλλα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Εκάβης του συνεδριακού κέντρου της Κατερίνης η ομιλία με θέμα Ανάλυση μαλλιών - Ελλείψεις ιχνοστοιχείων και επιβάρυνση από βαριά μέταλλα.


Ομιλήτρια μας ήταν η γιατρός Lana Malyevich βιοχημικός, βιολόγος, βιοσυντονίστρια, φυτοθεραπεύτρια και ιριδολόγος, ιδρύτρια του κέντρου εναλλακτικής ιατρικής E- asis .

Στην παρουσίαση, η κυρία Lana Malyevich με επιστημονικό αλλά πολύ κατανοητό τρόπο μας μετέφερε πολύ χρήσιμες πληροφορίες μέσα από τις εξειδικευμένες γνώσεις της. Αναφέρθηκε στη μέθοδο φασματοσκοπικής ανίχνευσης ιχνοστοιχείων και βαρέων μετάλλων στον οργανισμό από δείγμα μαλλιών.

Μίλησε για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των ιχνοστοιχείων στον ανθρώπινο οργανισμό και τις συνέπειες των ελλείψεων αυτών, για την ανάγκη υγιεινής διατροφής και φυσικά για τον σωστό συνδυασμό των τροφών στο καθημερινό μας πιάτο.

Αναφέρθηκε με μελέτες, για τις καταστροφικές επιπτώσεις που έχουν τα βαρέα μέταλλα στον οργανισμό μας, πως μπορούμε να αποφύγουμε την επιβάρυνση και φυσικά πως μπορούμε να τα αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας σε περίπτωση που ήδη έχουμε επιβαρυνθεί.

Μετά το πέρας της παρουσίασης δέχτηκε πολλές ερωτήσεις, δείγμα του ότι ο κόσμος έχει πλέον έχει κατανοήσει τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού του κι ότι έχει πλέον ευαισθητοποιηθεί για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής

Εμείς ως οικολογική ομάδα με κατανόηση της αξίας της πρόληψης και της αντιμετώπισης των αιτιών μια διαταραχής στην ισορροπία της υγείας μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους λειτουργούς υγείας που αφοσιώθηκαν και στρέφονται στην εναλλακτική ιατρική. Για μια καλύτερη προσωπική ποιότητα υγείας με επακόλουθο μια κοινωνική ποιότητα για μια ζωή με χαρά χωρίς φόβο!