Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Φιλικά με ΠΑΟΚ και Σπάρτακο Λάρισας για τα τμήματα Υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου

Φιλικά με ΠΑΟΚ και Σπάρτακο Λάρισας για τα τμήματα Υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου
Την Κυριακή τα τμήματα του Πιερικού Αρχέλαου με γεννηθέντες από το 2007 έως και το 2010 μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη και στο Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ όπου έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program.

Στο περιθώριο των φιλικών αναμετρήσεων οι μικροί καλαθοσφαιριστές ξεναγήθηκαν και στο μουσείο της ιστορίας του ΠΑΟΚ με τον ενθουσιασμό τους να είναι έκδηλος τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των αγώνων, και θα ανταποδώσει με τη διεξαγωγή αντίστοιχων αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης το Νοέμβριο.

Την Κυριακή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στο Παιδικό του Πιερικού Αρχέλαου και αυτό του Σπάρτακου Λάρισας.

Η αναμέτρηση έληξε με 45-52 και για λογαριασμό της ομάδας της Κατερίνης αγωνίστηκαν οι Ζησόπουλος, Καζαντζανίδης, Τζιοβάρας, Καλιφατίδης, Ζαρκανέλας, Χατζηαγοράκης, Κουπαντζής, Γερακόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μαλαματίδης, Μυλοβιανός και Γκάτζας.