Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Κοκαβίδης προσκάλεσε τους βουλευτές Πιερίας στα γραφεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης το Σάββατο 7/10/17.


Οι βουλευτές Πιερίας Τζαμακλής Χάρης, Σκούφα Μπέττυ, Καστόρης Στέργιος και ο εκπρόσωπος του βουλευτή Κουκουδήμου Κώστα που απουσίαζε στο εξωτερικό Κων/νος Καραφουλίδης καθώς και ο συνεργάτης των παραπάνω βουλευτών Ορνιθόπουλος Νίκος και το μέλος της Κ.Ε. Χαλαϊτσίδου Γνωσούλα βρέθηκαν στα γραφεία όπου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του συλλόγου Κοκαβίδη Γεώργιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σ΄ ένα άριστο και όμορφο κλίμα με έναν γόνιμο διάλογο και συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για θέματα αθλητισμού, ηθικής υποστήριξης και επανασύνδεση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την ευρύτερη κοινωνία της Πιερίας.

Οι δυο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερωθούν, να συζητήσουν αρκετά επίκαιρα θέματα που αφορούν τρόποι λειτουργίας του συλλόγου αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τα σωματεία και τον αθλητισμό.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους βουλευτές Πιερίας και τους συνεργάτες τους για την παρουσία τους στους χώρους του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και εύχεται και μελλοντικές γόνιμες συναντήσεις προσφέροντας πάντα στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, στους πολίτες και γενικά στο νομό μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ