Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Δείπνο στην ομάδα του Πιερικού.

Δείπνο στην ομάδα του Πιερικού.
Δείπνο παρέθεσε στην αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ την Παρασκευή το βράδυ το γνωστό μεζεδοπωλείο BEERS & SIDE DISHES, «Τρυποκάρυδος» των ιδιοκτητών Θέμη και Μάκη που βρίσκεται στην Γ. Ολυμπίου 25 στο κέντρο της Κατερίνης. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης.

Πράξη αγάπης και στήριξης για τον ΠΙΕΡΙΚΟ από το BEERS & SIDE DISHES «Τρυποκάρυδος» στο κέντρο της Κατερίνης.




Σύσσωμη η «μελανόλευκη» οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε την ευκαιρία χθες το βράδυ να χαλαρώσει λίγο πριν από τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού και να γευτεί το όμορφο, ποικίλο και πλούσιο δείπνο που πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες στην αποστολή μας.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό, ευχάριστο, χαρούμενο και πάνω απ΄ όλα οικογενειακό, στοιχεία που υπάρχουν και κυριαρχούν αυτή την στιγμή στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, μέσα σε εξαίρετο περιβάλλον με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο να ξαναβρεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον καλό του εαυτό.

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια τους συμπολίτες μας και ιδιοκτήτες Θέμη και Μάκη του καταστήματος BEERS & SIDE DISHES «Τρυποκάρυδος» για την ευγενή προσφορά τους προς ολόκληρη την «μελανόλευκη» οικογένεια της ομάδας μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η αξιέπαινη αυτή πράξη σας έχει διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά φανερώνει ταυτόχρονα και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ιστορική ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ακόμη διακρίνονται άνθρωποι με αθλητικό πνεύμα. Σας ευχαριστούμε.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ