Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) εκδήλωση για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα : «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας».



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 17:00- 21:00, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας στον Εκθεσιακό χώρο.

Ο πρόεδρος του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) κ. Φ. Αλγιανάκογλου καθώς και καταξιωμένα στελέχη των Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) θα κάνουν την παρουσίαση.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο (workshop) με θέμα: «Ανάπτυξη Εξαγωγών» και στο δεύτερο μέρος ένα σεμινάριο (workshop) με θέμα: «Επιχειρηματικότητα για Νέους Αγρότες»

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πιερίας προς τα μέλη του με την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης σε υφιστάμενους νέους και εν δυνάμει νέους επιχειρηματίες.