Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ "ΡΕΓΚΑΤΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ "ΡΕΓΚΑΤΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Με έξι μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά και 3 χάλκινα) επέστρεψαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, από τους αγώνες "Ρεγγάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου 2017" που για 25η χρονιά διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ιδανικές καιρικές συνθήκες και συγκέντρωσαν 320 αθλητές από 15 σωματεία, που συμμετείχαν σε 174 πληρώματα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, πήρε μέρος με 17 αθλητές και αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Μπικογιάννη, σε 9 πληρώματα και τα 6 από αυτά κατόρθωσαν να ανεβούν στο βάθρο των νικητών.

Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο αγώνισμα του σκιφ κορασίδων 12-14 ετών κατέκτησε η Χατζησαββίδου Δήμητρα. Στο ίδιο αγώνισμα την 3η θέση κατέλαβε η Καρπούζα Κυριακή κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ενώ η Συνοπίδου Μαρία τερμάτισε 5η.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κωστοπούλου Ελευθερία, Κωνσταντινίδου Μάρθα, Σαλμανλή Παναγιώτα και Ζιώγα Θεοφανία, που τερμάτισαν δεύτερες σε έναν συναρπαστικό αγώνα στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ κορασίδων 12-14 ετών, καθώς και οι Μπούσιου Γιώργος και Κωτσής Χρήστος που κατέκτησαν τη 2η θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ παίδων 12-14 ετών.

Πρώτη τερμάτισε στη σειρά της η χρυσή Βαλκανιονίκης Κούρτη Κατερίνα, στο αγώνισμα του σκιφ κορασίδων και κατατάχθηκε 3η βάσει χρόνου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους οι Τσαουσίδου Σοφία και Κανταρτζή Γεωργία που τερμάτισαν στην 3η θέση του διπλού σκιφ κορασίδων 12-14 ετών. Στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ κορασίδων το πλήρωμα της Κατερίνης με τις Μαρέτη Βασιλική, Μπούσιου Ελένη, Κουσίδου Άννα και Καριπίδου Βασιλική, τερμάτισαν 3ες στη σειρά τους και κατατάχθηκαν στην 8η συνολικά θέση, ενώ στη 10η θέση (18 συμμετοχές) κατατάχθηκε ο Νάστος Σωτήρης στο σκιφ εφήβων που δοκίμασε πρώτη φορά τις δυνάμεις του στο συγκεκριμένο αγώνισμα.






Στους αγώνες παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας το Ν.Ο.ΚΑΤ. Ο Πρόεδρος Κώστας Καρυώτης, ο Γ.Γραμματέας Βαγγέλης Καρπούζας, και ως αρχηγός αποστολής ο έφορος κωπηλασίας Νάστος Σωτήρης, οι οποίοι χαρακτήρισαν πολύ θετική την συνολική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τα τις επιδόσεις τους και την συμπεριφορά τους στους αγώνες. Τις προσπάθειες των αθλητών ενθάρρυνε η Ολυμπιονίκης του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κατερίνα Νικολαΐδου, γονείς και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.