Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2018

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2018
Με σκοπό τον συντονισμό της προετοιμασίας εν όψει του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 αλλά και τον καταμερισμό των πρώτων εργασιών στον τομέα των χορηγητικών συνεργασιών, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.)...

συναντήθηκαν με τους συντονιστές και συνεργάτες των εθελοντικών τομέων οργάνωσης, υποδοχής, λειτουργίας και προβολής του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι άμεσες προτεραιότητες, οι αναγκαίες για την καθόλα εύρυθμη προετοιμασία και οργάνωση του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου που φιλοξενεί ως τιμώμενη χώρα την Τσεχία, η προσέγγιση χορηγών και η λειτουργία των γραφείων του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Από πλευράς διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο. παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος και τα μέλη του συμβουλίου, Ζαφείρω Κουσιοπούλου και Περικλής Χατζηγιάννης, ενώ από τους συνεργάτες-εθελοντές του σημαντικού πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας, οι Ροδή Ναβροζίδου (συντονίστρια εθελοντισμού), Δημήτριος Νταντάμης (οργάνωσης και υποδομών), Σταμάτης Χατζηχριστοδούλου (διαδικτυακών μέσων), Λεωνίδας Ζάρκος (προβολής) και Κυριακή Τορτοπίδου (υποδοχής θεατών).

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, συναποφασίστηκε η εντός των επόμενων ημερών νέα επαφή των δύο πλευρών με κύριο θέμα τον απολογισμό της υλοποίησης των μέχρι τώρα εισηγήσεων και προτάσεων, έτσι ώστε το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 να δικαιώσει ακόμα περισσότερο την αγάπη και εμπιστοσύνη του πολυπληθούς του κοινού.