Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ (25-10-2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ (25-10-2017)
Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, στις 06:00 το απόγευμα, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Περίστασης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου προσκάλεσαν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των τριών Τάξεων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για θέματα που αφορούν την καλή λειτουργία του σχολείου.

Η συνάντηση έγινε στον χώρο του Γυμνασίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΄΄ Αναστασία Γεροφωκά ΄΄.

Η Διευθύντρια χαιρετίζοντας τη νέα σχολική παρουσίασε κατ’ αρχάς το έργο, το οποίο καθημερινά επιτελείται από τους Διδάσκοντες για την επίτευξη του στόχου ενός – πραγματικά – αποτελεσματικού σχολείου: τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, με γνώσεις, αλλά και με ηθική και ψυχική καλλιέργεια.

Στη συνέχεια και, επειδή το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, επιδόθηκε – ατομικά – στους κηδεμόνες ο Κανονισμός του Γυμνασίου, προς τον οποίο εναρμονίζεται η ζωή στη σχολική μας κοινότητα. Κατόπιν η Διευθύντρια τόνισε την ανάγκη συνεχούς και αρμονικής συνεργασίας οικογένειας και σχολείου, για το καλό των παιδιών. Αφού υποβλήθηκαν ερωτήσεις από τους παρισταμένους, στη συνέχεια οι Διδάσκοντες δέχτηκαν τους γονείς και τους ενημέρωσαν κατ’ ιδίαν για τη συμπεριφορά των παιδιών τους.

Η συνάντηση ήταν επιτυχής και η προσέλευση των κηδεμόνων αθρόα. Η επόμενη ενημέρωση θα αφορά την επίδοση των μαθητών και θα λάβει χώρα σύντομα.

H Διευθύντρια

Κωνσταντίνα Μπέη
Φιλόλογος