Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 2000 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 2000 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ
Παρασκευή και Σάββατο η απόδοση των αριθμών συμμετοχής και των chips ηλεκτρονικής χρονομέτρησης στην πλατεία Ελευθερίας

Με τον αριθμό ρεκόρ των 2000 εγγραφών (250 περισσότερες από πέρυσι), όσες και οι συμμετοχές που προκηρύχθηκαν, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, η διαδικασία υποβολής δηλώσεων στον αγώνα δρόμου – θεσμό «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Όπως είναι γνωστό, τη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 08 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ., ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Αριθμούς συμμετοχής και chips ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από τo περίπτερο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στην πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου, ώρες 09:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Επίσης, το Σάββατο 07 Οκτωβρίου από τον ίδιο χώρο, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00.

Όλοι οι συμμετέχοντες, που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) και έως τις 10:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας).

Προσοχή: στο σημείο της αφετηρίας (Πλατανόδασος) δεν θα διανέμονται αριθμοί συμμετοχής.
Τα ονόματα των συμμετεχόντων, όπως επισημάνθηκε και κατά τη δημοσίευση της προκήρυξης του αγώνα, θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες της διοργάνωσης: katerini.gr, katerinirun.gr και zeusrunnersclub.gr, αύριο Πέμπτη 05 Οκτωβρίου, μία δηλαδή ημέρα, μετά το πέρας της προθεσμίας δηλώσεων και σε κάθε περίπτωση πριν την απόδοση των αριθμών.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Από την κεντρική πλατεία λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα (ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ). Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 8:45 έως τις 10:00 π.μ., το πρωί της ερχόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με την έως σήμερα πρόγνωση της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας οι καιρικές συνθήκες την προσεχή Κυριακή θα είναι ιδανικές για τον αγώνα, οπότε είτε ως αθλητές και εθελοντές, είτε ως απλοί θεατές λάβετε θέσεις για μία πραγματικά όμορφη γιορτή.