Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την νίκη του Πιερικού επί του Καμπανιακού με 2-1.

Φωτορεπορτάζ από την νίκη του Πιερικού επί του Καμπανιακού με 2-1.


ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-1ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έδειξε και πάλι το πραγματικό του πρόσωπο και πραγματοποίησε την ολική ανατροπή μέσα στην Κατερίνη με αντίπαλο τον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ 2-1, (0-1 το ημίχρονο). Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι έχοντας ευκαιρίες αλλά η ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μπάλιο στο 18΄. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κατερινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι για όλα πιέζοντας συνεχώς και στο 65΄ με απίθανο σε εκτέλεση γκολ του Γκουντρουμπή ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 69΄ ο Κανταρτζής με ένα όμορφο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους «μελανόλευκους». Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ικανοποίησε πλήρως στην επανάληψη τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα συμπαγής στην άμυνα και έχοντας αυτοπεποίθηση και ζήλο για το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας που υποστήριξαν θερμά και συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εύχεται καλή ανάρρωση και περαστικά στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λαζαρίδη, μετά το περιστατικό τραυματισμού που είχε. Εύχεται να επιστρέψει γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης), Παπατολίκας, Λαζαρίδης(Καραγκούνης), Τουλίκας, Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Καρτσαμπάς(Κραγιόπουλος), Κατσιαμήτας(Κωστίκος), Κτιστόπουλος(Τερζής), Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης. Μετείχαν επίσης στην 18άδα οι: Κυριλλίδης, Κοκονάζι, Τσιαμπέρας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

































*ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr