Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νίκη με 2-0 στο φιλικό με Αετούς ΠΑΟΚ

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νίκη με 2-0 στο φιλικό με Αετούς ΠΑΟΚ
Θετικό αποτέλεσμα και ελπιδοφόρο για την προετοιμασία της ομάδας το δυνατό φιλικό με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η συνοχή, η συνεργασία και η εφαρμογή της αγωνιστικής τακτικής αρχίζουν να φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο από την ομάδα των Πιερίδων Μουσών που ολοκληρώνει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας με φιλικά παιχνίδια έχοντας θετικά αποτελέσματα.








Στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής 29 Οκτωβρίου με την ομάδα Αετοί του ΠΑΟΚ (αγωνίζεται στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής) οι Πιερίδες Μούσες κατάφεραν να σταθούν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την αντίπαλη ομάδα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0.

Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα που αναπτερώνει το ηθικό της ομάδας και δείχνει πως η καλή προετοιμασία, η εφαρμογή των οδηγιών του προπονητή Πασχάλη Κουϊμτζίδη για σωστή τακτική και ανάπτυξη στον αγωνιστικό χώρο, ανοίγει το δρόμο για μια νικηφόρα πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί τις ομάδες ΓΑΣ Σβορώνου και Αναγέννηση Σβορώνου για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την μέριμνα και αρωγή στην εξασφάλιση των διαιτητών για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα.

Κλήρωση δώρων
Στο ημίχρονο του αγώνα το Δ.Σ. ως μια κίνηση προσφοράς προς τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας κλήρωσε δύο φιάλες κρασί τις οποίες κέρδισε ο κ. Βαγγέλης Ταμβάκης.